ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Αποφασισμένη για αγώνα ώστε να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ η Κοινότητα Παναιτωλίου

«Οι ειδήσεις και τα μηνύματα που λαμβάνουμε τελευταία μέσω της υπολειτουργίας του υποκαταστήματος στο χωριό μας, παραπέμπουν στα πρόσφατα κλεισίματα υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ στον νομό μας, με αποφάσεις που δεν τιμούν καθόλου την κεντρική πολιτική σκήνη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Τα παραπάνω αναφέρει ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου, Ανδρέας Γκορόγιας σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφορικά με τον κίνδυνο το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο  να βρεθεί ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.


Ζητά μάλιστα αρωγή των βουλευτών του νομού και της Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Οι ανεξέλεγκτες ιδιωτικοποιήσεις διχάζουν τον λαό και αναγάγουν σε μείζον πολιτικό ζήτημα τις πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται από της Κυβέρνησης και έχουν άμεσο αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες..

Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών σχεδιασμών επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, με την πρόσφατη εφαρμογή τους να βρίσκει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.

Οι ειδήσεις και τα μηνύματα που λαμβάνουμε τελευταία μέσω της υπολειτουργίας του υποκαταστήματος στο χωριό μας, παραπέμπουν στα πρόσφατα κλεισίματα υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ στον νομό μας, με αποφάσεις που δεν τιμούν καθόλου την κεντρική πολιτική σκήνη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, όπως και τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις και να σταθούν αγωνιστικά δίπλα στην Κοινότητα Παναιτωλίου, στον αγώνα που θα κάνει προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παναιτώλιο».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button