Αποφάσεις του Σωματείου "Αιτωλοακαρνανική Ένωση χειριστών"

Το Δ.Σ. του σωματείου “Αιτωλοακαρνανική Ένωση χειριστών βοηθών λιπαντικών και εκσκαπτικών και ανυψωτικών μηχανημάτων”  σε συνεδρίασή του που έγινε την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 10 π.μ. στο Ε.Κ.Α. , αφού συζήτησε  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι εργαζόμενοι  του κλάδου στους οδικούς άξονες αλλά και γενικότερα με βάση και την εφαρμογή των μνημονίων , εκτίμησε ότι ο μόνος δρόμος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι ο δρόμος του ενιαίου αγώνα της εργατικής τάξης  με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  ενάντια σ’ αυτούς  που τα δημιουργούν ( Ε.Ε.- κυβερνήσεις- εργοδοσία)και  αποφάσισε :

“- Τη συμμετοχή του σωματείου στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.


– Συμβολή στην οργάνωση  και την επιτυχία της απεργίας που κήρυξε το Ε.Κ.Α για τις 12 Νοέμβρη.

– Σε συνεργασία με  τ’ άλλα σωματεία του κλάδου των κατασκευών , Οικοδόμων και Οδηγών, να ενημερώσουμε τους συναδέλφους του κλάδου, κύρια στους οδικούς άξονες, για την κατάσταση που επικρατεί και να πάρουμε μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων .

– Καλούμε τους συναδέλφους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα της φτωχομεσαίας αγροτιάς  και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο  την Τρίτη 6 Οκτώβρη στις 11 π.μ. στην περιοχή Κουβαρά.

Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας έχουμε τη δύναμή να τους χαλάσουμε τα σχέδια .”

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress