Δυτική Ελλάδα

Αποφάσεις γενικής συνέλευσης του Σ.Υ.Π.Ε.Α.

po-perifereia-ktirioΣτις 30 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε τα ακόλουθα.

1. Διακηρύσσει πως η συνεχής κι απροκάλυπτη απαξίωση των Δημοσίων υπαλλήλων, που οργανωμένα, συνειδητά και με διαρκώς αυξανόμενη ένταση γίνεται από αυτούς που είναι υπαίτιοι για την κατάντια της δημόσιας διοίκησης, δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Οι κυβερνήσεις που δημιούργησαν το καθεστώς ρουσφετολογίας, αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας, γραφειοκρατίας και ταλαιπωρίας των πολιτών όλα τα προηγούμενα χρόνια και που τώρα παραπλανούν τη κοινή γνώμη λέγοντας πως φταίνε, όχι αυτές που έπαιρναν και παίρνουν τις αποφάσεις, αλλά οι εργαζόμενοι, είναι αποκλειστικά υπεύθυνες γι αυτό.

2. Λέει όχι σε κάθε μορφής αξιολόγηση γιατί σε κάθε περίπτωση θα οδηγήσει σε διαθεσιμότητες, απολύσεις και μειώσεις μισθών και καλεί τους συναδέλφους, σε όποια βαθμίδα της υπαλληλικής ιεραρχίας κι αν βρίσκονται, να μη συμμετέχουν σε καμιά διαδικασία υλοποιώντας τις αποφάσεις ΑΔΕΔΥ και Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα:
• Να μη στείλουν στοιχεία που αφορούν τον επανέλεγχο των συμβάσεων των ΙΔΑΧ.
• Να μη κάνουν τον επιμερισμό του 15%.
• Να μη συμπληρώσουν τα έντυπα αυτοαξιολόγησης και να τα παραδώσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
• Να μη καταθέσουν εισηγήσεις και να μη βαθμολογήσουν.

3. Αναφορικά με τη γενικότερη λειτουργία του συλλόγου και την καταβολή της συνδρομής των μελών αποφασίζει ότι θα γίνεται παρακράτηση μηνιαίας συνδρομής, ύψους 2,50 €, απευθείας από τη μισθοδοσία. Όποιοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν την καταβολή της συνδρομής με τον τρόπο αυτό να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση, μέσω της γραμματείας κάθε υπηρεσίας, στο Δ.Σ του συλλόγου.

4. Καλεί όλους να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ στις 9 Ιουλίου με βασικά αιτήματα:
• Κατάργηση του νόμου 4250/14.
• Όχι στο επανέλεγχο των συμβάσεων.
• Καμιά απόλυση. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
5. Εξουσιοδοτεί το Δ.Σ να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστούν όλα τα παραπάνω καθώς και να διακινηθούν και υπογραφούν από όλους τους συναδέλφους οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης .

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Υ.Π.Ε.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Δ.Σ

Δημήτριος Μπαϊρακτάρης Μιλτιάδης Λιάπης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button