Αποχαιρετά το Γυμνάσιο Γουριάς ο απερχόμενος Διευθυντής, Γιάννης Καρύμπαλης

«Ένας κύκλος εννέα χρόνων έκλεισε στο Γυμνάσιο Γουριάς “Κ.Σ. Κώνστας” ! Από τον Ιούλιο του 2014 που ήρθα ως Διευθυντής στο Γυμνάσιο Γουριάς ¨Κ.Σ. Κώνστας” μέχρι και σήμερα είχα την τύχη να νιώσω υπέροχες στιγμές, να πάρω με τα παιδιά μου, τους μαθητές μου και τους συναδέλφους μου υπέροχες πρωτοβουλίες με καταπληκτικά αποτελέσματα και σε διδακτικό και σε παιδαγωγικό επίπεδο. Υπήρξε αγαστή συνεργασία με τους γονείς – κηδεμόνες καθώς και με τους Τοπικούς Φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Τα παραπάνω υπογραμμίζει ο απερχόμενος Διευθυντής, Γιάννης Καρύμπαλης, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.


Αναφέρει ακολούθως:

«Πραγματοποιήσαμε ημερίδες, κάθε είδους προγράμματα, συμμετοχή σε Μαθητικά Φεστιβάλ Θεάτρου, Ποίησης, Μουσικής, Χορού, παρουσιάσεις κάθε είδους θεμάτων, Διδακτικές – Εκπαιδευτικές Επισκέψεις, Βραβεύσεις μαθητών σε συνεργασία με πνευματικούς Ανθρώπους του Τόπου, εκδηλώσαμε την ευαισθησία μας και την ενσυναίσθησή μας απέναντι σε συναθρώπους μας που είχαν ανάγκη.

Η σχέση μου με τα παιδιά μου, τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας στηρίχτηκε στον αλληλοσεβασμό, στην αγάπη και την εκτίμηση, αποτέλεσε πολύ συχνά εφαλτήριο ψυχολογικής τόνωσης και αποσυμπίεσης. Ευχαριστώ από καρδιάς τις μαθήτριες και τους μαθητές μου και τους εύχομαι υγεία και πρόοδο στη ζωή τους με απώτερο στόχο την ευτυχία τους.

Ευχαριστώ ολόθερμα τους γονείς – κηδεμόνες για τη στήριξή τους και τους Τοπικούς Φορείς για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε αλλά και για την ανακαίνιση και τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Σχολείου μας.

Επίσης, να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου που ανήκουν οργανικά στο Σχολείο μας και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ελένη Αρχανιώτη για την υποστήριξη, την εμψύχωση και τη συμμετοχή σε κάθε Δράση. Να ευχαριστήσω και τις συναδέλφους και τους συναδέλφους που πέρασαν από το Σχολείο δίνοντας μια θετική αύρα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τυχόν παραλείψεις μου που ενδεχομένως στενοχώρησαν κάποιους.

Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει στο ΓΕΛ Νεοχωρίου. Ελπίζω να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον , εξάλλου αρκετοί μαθητές μας θα είναι και μαθητές μας στο ΓΕΛ.

Καλή συνέχεια στην πορεία όλων. Σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας στο ακέραιο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Επιτυχία στο έργο της καινούριας Διευθύντριας κας. Γιαννακά Μαρίας η οποία παίρνει στο εξής τη σκυτάλη στο Γυμνάσιο Γουριάς “Κ. Σ. Κώνστας” ….

Με εκτίμηση

Γιάννης Καρύμπαλης»

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Γυμνάσιο Γουριάς