ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

“Παραδώσατε καταχρεωμένο Λιμενικό Ταμείο κ. Παπαδόπουλε”

Η απάντηση για την διακοπή ηλεκτροδότησης του λιμανιού Μεσολογγίου

«Κάνουμε προσπάθεια ν’ αποσυνδεθούμε από τα λάθη σας κ. Παπαδόπουλε», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Δήμου Μεσολογγίου, που απαντά στην χθεσινή καταγγελία της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, σχετικά με την διακοπή ρεύματος στο λιμάνι, εξαιτίας οφειλών ρεύματος.

Η απάντηση του Δήμου που υπογράφει η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Ευαγγελία  Τσέλιου – Παναγοδήμου:
“Κύριε Παπαδόπουλε πρέπει κάποια στιγμή ν’ αντιληφθείτε ότι παραδώσατε ως απερχόμενος πρόεδρος ένα υπερχρεωμένο Λιμενικό Ταμείο.

Για την ακρίβεια το «φορτώσατε» στις πλάτες άλλων, μαζί με συσσωρευμένες οικονομικές υποχρεώσεις σε ΔΕΥΑΜ, Επικοινωνίες και ΔΕΗ.

Στα παραπάνω προστίθενται δικαστικές αποφάσεις της θητείας σας που περιλαμβάνουν υπέρογκα ποσά. Σε πολλές από τις δικαστικές προσφυγές δεν υπήρξε καν εκπροσώπηση.

Στην  δική σας επίσης θητεία δεν μπήκατε καν στον κόπο να ελέγξετε ούτε τον αριθμό παροχών ρεύματος που είχαν χρεωθεί  στο Νομαρχιακό Λιμενικό Ταμείο, αλλά ούτε καν την ονομαστική χρήση τους!

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μας έρθει ο λογαριασμός σας. 213.000 ευρώ..

Αναλάβαμε έτσι  πρωτοβουλία εκκαθάρισης των παροχών και της χρήσης τους, περιορίζοντάς τες σχεδόν στο ήμισυ από αυτές που παραλάβαμε.

Επιπρόσθετα, το «βαρύ κληροδότημά» σας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προσπαθούμε να το διαχειριστούμε είτε με ένταξη σε νομοθετικές ρυθμίσεις, είτε με διακανονισμούς.

Και ασφαλώς όχι μόνο δεν αναλαμβάνετε από την πλευρά σας την ευθύνη που σας ανήκει, αλλά όλη αυτή την προσπάθεια, την απαξιώνετε, την χλευάζετε εκτοξεύοντας κάθε φορά κατηγορίες και υπονοούμενα κατά τη συνήθη άλλωστε επικοινωνιακή τακτική σας.

κ. Παπαδόπουλε η διαχειριστική σας τάξη ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Λιμενικού Ταμείου, ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη ήδη. Και μιας και αρέσκεστε κάθε φορά σε πηγαίες λαϊκές ρήσεις, έχετε υπόψη σας πάντα πως «Όπου ο καιρός και η πλώρη».

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close