Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αντίθετη στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου η Γ.Ε. Αγρινίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου αναφορικά με το θέμα του Πρωτοδικείου, εκφράζοντας πλήρη αντίθεση στην υποβάθμισή του και δηλώνοντας στήριξη το δίκαιο αγώνα των δικηγόρων και των δικαστικών υπαλλήλων της πόλης.

Αναλυτικά:


Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου εκφράζει την αντίθεσή της σε κάθε σχέδιο υποβάθμισης του Πρωτοδικείου στο Αγρίνιο, δεδομένου ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τα πραγματικά στοιχεία που ισχύουν και τυχόν εφαρμογή του θα πλήξει όχι μόνο τη νομική κοινότητα, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας.

Ο όγκος των υποθέσεων που εκδικάζονται σήμερα στο Πρωτοδικείο της πόλης μας, ο πληθυσμός τον οποίο αυτό καλύπτει, αλλά και οι κτηριακές υποδομές που στεγάζεται, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την υποβάθμισή του σε Περιφερειακό. Επιπλέον δε, σε περίπτωση υλοποίησης ενός τέτοιου σχεδίου, θα έχουμε και το παράδοξο της ταυτόχρονης λειτουργίας και συνύπαρξης, στον ίδιο μάλιστα χώρο, Εφετείου με Περιφερειακό και όχι Κεντρικό Πρωτοδικείο!

Για τους λόγους αυτούς εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αγρινίου, δηλώνοντας ότι στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των δικηγόρων και των δικαστικών υπαλλήλων της πόλης μας. Η ίδρυση Κεντρικού Πρωτοδικείου στο Αγρίνιο είναι επιβεβλημένη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Καλούμε τα μέλη μας, αλλά και όλους τους πολίτες της περιοχής, να συμμετέχουν δυναμικά σε όλες τις σχετικές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι αρμόδιοι φορείς.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button