Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ανακοινώθηκε και επίσημα η κάθοδος στις εκλογές της “Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας”

Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδος, ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό της στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές του Μάη, με συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Βασίλη Χατζηλάμπρου, που δόθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας στις 4 Μάρτη 2019.

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου πλαισιωμένος από τους Αιτωλοακαρνάνες περιφερειακούς συμβούλους Γιάννη Κολοβό και Κώστα Κούστα, τις Φωτεινή Πηλίου και Γιώτα Χρυσανθακοπούλου(Αχαΐα) και Ελένη Καραμάνη Ηλεία απέυθυνε κάλεσμα σε συλλογικότητες, σε κινήσεις πολιτών, σε Δημοτικές παρατάξεις και νεολαία, για τη “δημιουργία ρεύματος αντίστασης στους τρεις νομούς και μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

“Η προσπάθειά μας ως περιφερειακής παράταξης είναι ένα αποφασιστικό βήμα για να ακολουθήσουν και τα επόμενα βήματα που θα αλλάξουν το πολιτικό κλίμα προς την κατεύθυνση των κοινωνικών διεκδικήσεων”, είπε ακόμη ο κ. Χατζηλάμπρου

Μιλώντας για τη νεολαία και τους νέους επιστήμονες που οι τωρινές πολιτικές τους διώχνουν οικονομικοί μετανάστες ανέφερε ότι ο κάθε νέος είναι έτοιμος να πει, «θα μείνω εδώ και να φύγουν οι πολιτικές που μας διώχνουν».

Στην κριτική του προς την πολιτική της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, σημείωσε εμφατικά πως η Δυτική Ελλάδα είναι από τις πλέον φτωχές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως δεν υπάρχει σχέδιο αντιστροφής της κατάστασης.

“Η Περιφερειακή Αρχή λειτουργεί ως διαχειριστής των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και όχι ως αυτοδιοικητικός θεσμός”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μέσα στο Μάρτιο θα παρουσιαστεί και ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου στο Αγρίνιο και στον Πύργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button