ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας: Επανεξέταση της ΠΟΑΥ Εχινάδων σε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Δ. Ελλάδας, Τάκη  Παπαδόπουλο, η οποία και κοινοποιείται στον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ΄ Ενέργειας, Λάμπρο Δημητρογιάννη, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της “Αντίστασης  Πολιτών Δ.Ε.” Βασίλης  Χατζηλάμπρου – Κώστας Κούστας ζητούν την επανεξέταση της ΠΟΑΥ Εχινάδων σε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος.

Συγκεκεριμένα:

“Κύριε Πρόεδρε

Σχετικά με την  έγκριση της  Π.Ο.Α.Υ  ( Περιοχή  οργανωμένης Ανάπτυξης Ιχθυοκαλλιεργειών ) Εχινάδων που συζητήθηκε σε τακτική συνεδρίαση του Δήμου Ξηρομέρου σας ενημερώνουμε  ότι προέκυψε η  αρνητική απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου, της επιτροπής ζωής του Δήμου, αλλά και των  φορέων και  συλλογικών οργάνων  του Δήμου.

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και  αφορά το σχεδιασμό  χωροθέτησης των ιχθυοκαλλιεργειών  που εγκρίθηκε τις 29/10/2018. Επειδή από τότε  έχουν αλλάξει τα δεδομένα και οι συνθήκες  προτείνουμε να επανεξετασθεί η Π.Ο.Α.Υ σε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος .

Επίσης  οι ΣΜΠΕ και για τις υπόλοιπες Π.Ο.Α.Υ  που ανήκουν στην Περιφέρειά μας θα πρέπει να αποτελέσουν  συνολικά θέμα της πρώτης τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου. Οι δήμοι που τις φιλοξενούν έχουν τον πρώτο λόγο αφού  εμπλέκετε  με το σχεδιασμό  τους  και  υλοποιείτε  σε χώρο ευθύνης τους .

                              Οι  Περιφερειακοί σύμβουλοι της “Αντίστασης  Πολιτών Δ.Ε.”

                                                Βασίλης  Χατζηλάμπρου – Κώστας Κούστας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button