Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αντιπολεμική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Αντιπολεμική συγκέντρωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 14.3, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου και του Εργατικού Κέντρου.

«Τα συμφέροντα του λαού μας όχι μόνο δε βρίσκονται στην βαθύτερη εμπλοκή σ’ αυτούς τους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών, αλλά στην άμεση απεμπλοκή από αυτούς», υποστήριξαν σε ανακοίνωση τους και είπαν «όχι στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο».


«Η εμπλοκή της Ελλάδας για λογαριασμό της ευρωατλαντικής δολοφονικής συμμαχίας που έχουν προάγει και αποφασίσει όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις με την εγκατάσταση νέων αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων στη χώρα, όπως αυτή της Αλεξανδρούπολης που έχει μετατραπεί σε κόμβο μεταφοράς και προώθησης στρατιωτικών δυνάμεων προς την Ανατολική Ευρώπη, βάζει στο στόχαστρο και τον λαό μας. Ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα επηρεάσουν αυτές οι εξελίξεις τις επιθετικές ορέξεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Κύπρο» τονίστηκε από την Επιτροπή Ειρήνης και το Εργατικό Κέντρο.

Την συζήτηση άνοιξε το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), Μάκης Αραβανής.

Αντιπολεμικές και αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button