ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Ανοιχτή συνέλευση της πρωτοβουλίας πολιτών “Λιμνοθάλλαζα” την Τετάρτη

Με ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία πολιτών “Λιμνοθάλλαζα” καλεί σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 1η Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Πάρκο Δασάκι στο Μεσολόγγι, για την οργάνωση των επόμενων κινητοποιήσεων της. Αναλυτικά πρόσκληση αναφέρει:

“Ένα βήμα πριν την λειτουργία των μονάδων καύσης βιορευστών στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού, καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση (Τετάρτη 1 Αυγούστου, 21:30, Πάρκο Δασάκι) για να οργανώσουμε τις επόμενες κινητοποιήσεις μας. Ο δικός μας στόχος παραμένει από την αρχή ο ίδιος: Να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί σε βιομηχανική περιοχή η Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού.


Το ζήτημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή αφού οι εργασίες των μονάδων προχωρούν και σε λίγο θα είναι έτοιμες να βάλουν σε λειτουργία τις μηχανές που θα μετατρέψουν το Εθνικό Πάρκο σε Βιομηχανική ζώνη.

Οι μονάδες αυτές δεν έχουν την άδεια της κοινωνίας να λειτουργήσουν και δεν πρέπει λειτουργήσουν. Είναι στο χέρι μας. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και ζήτημα ευθύνης απέναντι στο μοναδικό οικοσύστημα στο οποίο ζούμε και οφείλουμε να προστατέψουμε!

Η μαζική συμμετοχή και η παρουσία όλων μας καθίσταται απολύτως αναγκαία για την συνέχεια του αγώνα. Η αδράνεια και η κριτική χωρίς πράξεις δεν θα σώσουν τον τόπο. Γίνε συμμέτοχος σε αυτό τον αγώνα. Δράσε στην πράξη”.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button