Αυτοδιοίκηση

Ανησυχία από την "Αντίσταση Πολιτών" για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία

po-antistasi-politonΜε αφορμή την πρόγνωση των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στο Σαββατοκύριακο από δυτικά και έχουν προειδοποιήσει  οι μετεωρολόγοι,  η “Αντίσταση Πολιτών< η παραταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο,  εκφράζει την ανησυχία της για την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, με έγγραφο της ,  όπου και επισημαίνει:

“Η συμμετοχή μας στο όργανο που συντονίζει την Πολιτική προστασία μας υποχρεώνει να ζητήσουμε άμεσα σύσκεψη προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι ικανοποιητικά και διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών που εμπλέκονται καθώς και η ασφάλεια των πολιτών.

Στην ιστοσελίδα της Γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (http://www.gscp.gr/ggpp/site/home/ws/units/primary+menu/systima+PP/Dioikitikes+Monades/Perifereies.csp ) δεν υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες για τους πολίτες και με δεδομένη την υποστελέχωση κρίσιμων υπηρεσιών που εμπλέκονται καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε εγρήγορση.

Η παρούσα θα κοινοποιηθεί τόσο στην υπεύθυνο Αντιπεριφερειάρχη κα  Χριστίνα Σταρακά  όσο και στην  γ. γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης .”

             Για την Περιφερειακή Παράταξη “Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας”  το έγγραφο υπογράφει ο  Περιφερειακός Σύμβουλος  και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Ε. Κώστας  Κούστας

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close