Γεγονότα

Ανιχνευτής μετάλλων στα Δικαστήρια Αγρινίου (φωτο)

koi-dikastiria3

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες τοποθέτησης μηχάνηματος ελέγχου – ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου. Κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό με την ανάγκη για πιο αυστηρό έλεγχο να αυξάνεται κατά πολύ από τη στιγμή που στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου διεξάγεται η εκδίκαση σοβαρότατων υποθέσεων σε εφετειακό βαθμό.

Η απόφαση για τοποθέτηση τέτοιων μηχανημάτων στα Δικαστικά Μέγαρα ανά την Ελλάδα πάρθηκε προ μηνών και , πιθανότατα μετά από διαγωνισμό που διεξήγαγε  το υπουργείο Δικαιοσύνης, αναδείχθηκε η εταιρία που θα αναλάβει το έργο.

Το μηχάνημα στα δικαστήρια Αγρινίου αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες ημέρες αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της πλήρους εγκατάστασης του.

Όπως σημειώνει και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Λεωνίδας Υφαντής σε επικοινωνία που είχε το agriniopress.gr μαζί του, τέτοιος έλεγχος είναι τουλάχιστον απαραίτητος αφού μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ουσιαστικός έλεγχος για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τον χώρο των δικαστηρίων. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close