Ευρωεκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Πιθανή ΕΔΕ για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ: Πήγαινε σε συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-βρίσκονταν και στο Αγρίνιο (φωτο)

Προβληματισμό και συζητήσεις στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, προκαλεί η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αριστείδη Ανδρικόπουλου στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία κάτω, ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρίσκονταν σε «πηγαδάκι» με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και άλλα κομματικά στελέχη στην κεντρική προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Σύνταγμα.


Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. καθώς, όπως λένε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος πηγαίνει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ στο παρελθόν άλλος αρχηγός δεν πήγαινε σε κομματικές συγκεντρώσεις σημειώνουν και επισημαίνουν ότι ο κ. Ανδρικόπουλος είναι η τρίτη φορά που πηγαίνει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παρόν είχε δώσει και στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρινίου την περασμένη Δευτέρα (κεντρική φωτο) .

Η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος, συνιστά πειθαρχική παράβαση.

Συγκεκριμένα, στο Π.Δ. 120/2008 ορίζεται σαφώς ότι «οι οποιασδήποτε μορφής δημόσιες εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικών κομμάτων ή πολιτικών προσώπων επισύει την ποινή της αργίας με απόλυση. Αρμόδιος να διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο εκάστοτε υπουργός Δημόσιας Τάξης.

protothema.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Γιατί να σεβαστεί τον νόμο ο εν λόγω κύριος;
    Γνήσιος Συριζαίος, “δημοκράτης”.
    Για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας έβγαζε ανακοινώσεις για να μειώσει τον κόσμο. Για τις άλλες συγεντρώσεις (κομμάτων, συνδικάτων) μούγκα….
    Κρίμα και πάλι κρίμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button