ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ανδ. Κοτσανάς: «Το “πάρτι αισχροκέρδειας” της Γέφυρας συνεχίζεται»

Για τις αυξήσεις στην κάρτα aller-retour γράφει ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας

Για αυξήσεις στην κάρτα aller-retour στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας, Ανδρέας Κοτσανάς.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως μετα αύξηση της χρονική περιόδου της κάρτας aller-retour από 3 σε 4 ώρες, την παραπάνω ώρα η Γέφυρα την χρεώνει με 3,80€ εκτινάζοντας την τιμή της κάρτας από 14€ στα 17,80€ αύξηση η οποία αγγίζει το 27%!


Η ανάρτηση του κ. Κοτσανά:

«Το “πάρτι αισχροκέρδειας” της Γέφυρας με το “κοινωνικό πρόσωπο” συνεχίζεται…!!

Μετά την ψυχρολουσία με τις υπέρογκες αυξήσεις στο e-pass της Γέφυρας της τάξεως του 21,6% ήτοι 52,23€ τον μήνα, η Γέφυρα ΑΕ μάς επιφύλασσε άλλη μια “πρωτοχρονιάτικη έκπληξη”.

Απο τη μια μάς ανακοινώνει και μάς ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα για την αύξηση της χρονική περιόδου της κάρτας aller-retour από 3 σε 4 ώρες, από την άλλη όμως “ξέχασε” να μας πει ότι αυτή την παραπάνω ώρα θα μας την χρεώνει με 3,80€ εκτινάζοντας την τιμή της κάρτας από 14€ στα 17,80€ αύξηση η οποία αγγίζει το 27%!

Και όλα αυτά συμβαίνουν ερήμην της τοπικής κοινωνίας της οποίας οι εκπρόσωποι και από τις δύο πλευρές της γέφυρας “σιωπούν” για τους δικούς τους λόγους!»

auksiseis gefira (1)

auksiseis gefira (2)

auksiseis gefira (3)

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button