ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Άναψαν τα φώτα σε Δύο Ρέματα και οδό Σοφίας Βέμπο στο Αγρίνιο (φωτο)

Άναψαν τα φώτα χθες Τετάρτη στην οδό Σοφίας Βέμπο, τους δρόμους κοντά στο 23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου και στα Δύο Ρέματα μετά τις εργασίες εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Στην οδό Σ. Βέμπο με την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού ολοκληρώθηκαν οι σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν στην περιοχή και προέβλεπαν διάνοιξη και ασφαλτόστρωση οδών και κατασκευή πεζοδρομίων δίνοντας νέα όψη σε μια μεγάλη γειτονιά.


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε την περιοχή  μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα:

«Οι πολίτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την βόλτα τους  και να κινούνται με ασφάλεια σε μια περιοχή αισθητικά αναβαθμισμένη. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική παρέμβαση με ουσιαστικά έργα υποδομής αλλά και έργα που αλλάζουν τις  γειτονιές του Δήμου Αγρινίου. Με παρεμβάσεις  υψηλών προδιαγραφών συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθεια μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Να δούμε σε εκείνη τη ριμάδα οδό Βλαχερνών και Ελπίδας εκεί που γίνεται η λαική της Πέμπτης πότε έχετε σκοπό να φτιάξετε το φωτισμό.Και γενικά όλη η συγκεκριμένη περιοχή είναι με κάτι λάμπες που δε φωτίζουν ούτε στο ένα μέτρο.
    Αλλά τώρα αυτά θα κοιτάξουμε.Κοιτάμε τη βιτρίνα της πόλης και όχι τις περιοχές που έχουν μεγάλη ανάγκη για αναβάθμιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button