ΕξελίξειςΠολιτική

Ανανέωση της θητείας του στη ΝΟΔΕ θα διεκδικήσει ο Φώτης Τσόλκας

mpakogianni-synentefxi-3

Σε ρυθμούς εσωκομματικών εκλογών κινούνται πλέον οι κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι διεργασίες λαμβάνουν χώρα με το βλέμμα στραμμένο στην 13η Μαΐου όταν τα μέλη του κόμματος θα εκλέξουν κομματικά όργανα με βάση και τις αλλαγές που επέφερε ο νέος κανονισμός  Κανονισμός Πανελλαδικής Οργάνωσης που προβλέπει  την απευθείας εκλογή από τα μέλη του κόμματος των προέδρων των νομαρχιακών (για πρώτη φορά καθώς στο παρελθόν η εκλογή γινόταν από ειδικό εκλεκτορικό σώμα) και δημοτικών οργανώσεων (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ), αλλά και διεύρυνση του ασυμβίβαστου για τις κομματικές θέσεις. Τα εν λόγω όργανα θα έχουν και αυτά διετή θητεία.

Κατά συνέπεια το ενδιαφέρον στρέφεται πρωτίστως στην εκλογή του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Οργάνωσης, θέση που κατέχει σήμερα ο Φώτης Τσόλκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agriniopress.gr ο ίδιος θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ΝΟΔΕ. Η υποψηφιότητα φέρεται να «περπατά» θετικά στο στελεχιακό δυναμικό καθώς η θητεία του έχει θετικό πρόσημο. Προς το παρόν στον (κομματικό) ορίζοντα δεν έχει εμφανιστεί άλλη υποψηφιότητα.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Ενδιαφέρον προκαλούν και οι διεργασίες για την προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ. Αγρινίου καθώς ο νυν πρόεδρος Π.Στούπας δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος (εξ αιτίας της διεύρυνσης του ασυμβιβάστου που περιλαμβάνει και τον δικό του αυτοδιοικητικό ρόλο).

 Θυμίζουμε πως δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες θα έχουν τα μέλη που είναι ταμειακά εντάξει , είτε δηλαδή έως τις 10.04.2018  εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή , είτε έως τις 04.05.2018 εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button