ΕξελίξειςΠολιτική

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για την εκδήλωση με Γεωργιάδη

po-georgiadis-nodeΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε  η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας παρουσία στελεχών του κόμματος αλλά και πολιτών που τίμησαν την εκδήλωση.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Στην εκδήλωση, επίσης, παρέστησαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραγκούνης και Άρτας κ. Στύλιος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Βασιλάκος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Ζωγράφος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Στρατάκος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής κ. Φάντη, η κ. Μπόκα, ο κ. Παπαναστασίου και ο κ. Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Αχαΐας κ. Μάκας, ο Πρόεδρος Κεντρικού Τομέα Πάτρας κ. Κακούρης και οι Διοικητές των Νοσοκομείων Αγρινίου, Πρέβεζας και Λευκάδας. Ακόμα το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Σολδάτος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Φαρμάκης καθώς και οι πολιτευτές του κόμματος.

po-georgiadis-node1Ο Υπουργός επισκέφτηκε πριν την εκδήλωση το παλαιό Νοσοκομείο Χατζή – Κώστα και δεσμεύτηκε για την ένταξή του στο ΕΣΠΑ κατά τη νέα προγραμματική περίοδο. Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το Δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου, τους Διοικητές των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου και τη Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου

po-georgiadis-node2Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σύρρος καλωσόρισε τον Υπουργό και ζήτησε την παρέμβασή του για θέματα υγείας στο Νομό. Συνεχίζοντας τόνισε ότι η πρόσκληση για την επίσκεψη του  κ. Γεωργιάδη εντάσσεται σε μια σειρά επαφών που έχουν προγραμματιστεί με υπουργούς για να λυθούν χρόνια προβλήματα του Νομού, όπως η προστασία της πρωτογενούς παραγωγής, η τουριστική ανάπτυξη, κ.α. Κλείνοντας, έκανε έκκληση για ενότητα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και δεσμεύτηκε ότι η ΝΟΔΕ θα είναι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για το Νομό.

po-georgiadis-node3Ο κ. Γεωργιάδης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε πρωτίστως στο μείζον θέμα του νοσοκομείου Μεσολογγίου, τονίζοντας ότι όχι μόνο δεν τίθεται θέμα κλεισίματος αυτού, αλλά ότι έχει γίνει ειδική μέριμνα για τη στελέχωσή του με τον απαραίτητο εξοπλισμό και με γιατρούς στο προσεχές διάστημα. Επίσης, διαβεβαίωσε για την συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας του Νομού. Ακολούθως ο Υπουργός εστίασε στην παρούσα πολιτική κατάσταση λέγοντας ότι η χώρα πέρασε και περνά δύσκολα, όμως κατάφερε με συνεχείς προσπάθειες να πραγματώσει αρκετούς από τους στόχους που είχε θέσει  και να επανακάμψει. Επεσήμανε δε την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και κάλεσε τα μέλη του κόμματος να συστρατευτούν για τις ευρωεκλογές και να δώσουν μήνυμα στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button