Ανακλήθηκε από την Περιφέρεια η άδεια διεξαγωγής των αγώνων dragster στο Αγρίνιο

Για διαδικαστικούς-τυπικούς λόγους

Για τις 3, 4 και 5 του μηνός, ήταν προγραμματισμένοι στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος dragster 2021.

Οι διοργανωτές, μετά το τραγικό δυστύχημα που έγινε τον Μάϊο με θύμα τον οδηγό Γεράσιμο Φιλιππάτο, είχαν προχωρήσει σε μια σειρά βελτίωσεων στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου για μελλοντικές διοργανώσεις, δηλώνοντας πως θα διασφαλιστούν όλες οι σχετικές άδειες.


Η αλλαγή του χώρου, που έλαβε τον τίτλο Agrinio RaceWay θα σηματοδοτούνταν ουσιαστικά απο σήμερα και για το επόμενο τριήμερο με τους αγώνες για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Όμως την τελευταία στιγμή προκλήθηκε εμπλοκή, με την προσκόμιση των στοιχείων των μελών του Αγωνιστικού Συλλόγου Ηρακλείου, που είναι ο διοργανωτής Σύλλογος.

Στην σχετική απόφαση ανάκλησης της άδειας από την Περιφέρεια, αναφέρεται πως δεν προσκομίστηκαν αρχικά αληθή στοιχεία σχετικά με τα μέλη του Δ.Σ. του διοργανωτή Συλλόγου. Ο Σύλλογος προσκόμισε τελικά τη λίστα του νέου Δ.Σ. σήμερα, όμως όπως φαίνεται το έγγραφο αυτό δεν έγινε δεκτό.

Ουσιαστικά η ανάκληση της άδειας έγινε για γραφειοκρατικούς λόγους που δεν σχετίζονται με την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Dragster Αγρίνιο αγώνες ανάκληση άδειας