Εκδήλωση για τη δωρεά μυελού των οστών και αιμοδοσία στο Αγρίνιο

Ο σύλλογος Eθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργανώνουν, με την υποστήριξη του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου, εκδήλωση για την προσέλκυση νέων εθελοντών δωρητών μυελού των οστών

Θα λάβει χώρα την Μεγάλη Τετάρτη , 1η Μαΐου , στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. Παράλληλα θα διενεργείται και εθελοντική αιμοδοσία.


Στηρίζει ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου- Το κάλεσμα

Την Μ.Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει Αιμοδοσία και Συλλογή Δειγμάτων στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Με αφορμή την δράση αυτή ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου  θέλοντας να  δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο  δηλώνει  την στήριξη του ,συμμετέχει  σε αυτή την προσπάθεια στέλνοντας   το δικό του μήνυμα προς την κοινωνία ότι όλοι πρέπει να στεκόμαστε δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις ,να τις στηρίζουμε, να συμμετέχουμε και να ενθαρρύνουμε τους συμπολίτες μας που τις οργανώνουν και τις πραγματοποιούν.

ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΙΟΥ 2024 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο αιμοδοσία