ΕξελίξειςΠολιτική

Αναφορά Κωνσταντόπουλου στον Υπ. Υγείας με αίτημα την επαναφορά επίσκεψης ιατρού στον Αγ. Γεώργιο Μεσολογγίου

epi-giatros

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την ανάγκη επαναφοράς της επίσκεψης ιατρού στην Τοπική Κονότητα Αγ. Γεωργίου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, η οποία εξυπηρετεί και την Κοινότητα Άνω Κουδουνίου, κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

 Το κείμενο της Αναφοράς έχει αναλυτικά ως εξής:

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό.

Κύριε Υπουργέ,

Σας κοινοποιώ την υπ’αριθμ. 11/2016 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Αγ. Γεωργίου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, την οποία έλαβα ως Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με την ανάγκη επίσκεψης ιατρού στην Τ.Κ. Αγ. Γεωργίου.

Οι κάτοικοι της Κοινότητας Αγ. Γεωργίου, ιδίως δε οι ηλικιωμένοι, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη επίσκεψης ιατρού σε αυτήν έστω μία φορά την εβδομάδα, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι ενδιαφερόμενοι να συνωστίζονται στο Ιατρείο Ευηνοχωρίου για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους, αναγκαζόμενοι μάλιστα να αναμένουν από τα ξημερώματα έξω από το ιατρείο.

Κατόπιν αυτών, επιβάλλεται η επίδειξη ευαισθησίας και η ενεργοποίηση του Υπουργείου για την επανακαθιέρωση επίσκεψης ιατρού στην Κοινότητα Αγ. Γεωργίου, ώστε οι κάτοικοι αυτής αλλά και οι κάτοικοι της Κοινότητας Άνω Κουδουνίου που εξυπηρετούνται από αυτή και έτσι συνολικά ξεπερνούν τις δύο χιλιάδες, να έχουν ακώλυτη πρόσβαση στο δημόσιο αγαθό της υγείας.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο Αναφέρων Βουλευτής

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close