ΓεγονόταΘέατροΡοή Ειδήσεων

«Άμεσα λύθηκαν τα προβλήματα στο ΔΗΠΕΘΕ», λέει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παπαστρατείου Γυμνασίου

Εξέδωσε νέα ανακοίνωση

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου αναφορικά με την αναβολή της παράστασης του σχολείου για το 12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου, λόγω προβλήματος που προέκυψε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Σε αυτή υπογραμμίζει ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης τους γνωστοποίησε ότι όταν έμαθε για το πρόβλημα που προέκυψε παρόλο που ήταν εκτός Αγρινίου, προσήλθε στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και από την πρώτη στιγμή πήρε την ευθύνη να βρεθεί λύση σ όλο αυτό.


Μάλιστα, αναφέρει ότι με άμεση πρωτοβουλία και συμβολή του λύθηκαν τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάστηκαν και ορίστηκε νέα ημερομηνία για την παράσταση.

Αναλυτικά:

«Στις 12 Απριλίου 2024 αναρτήσαμε μια  Ανακοίνωσή ως  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σχετικά με την αναβολή της παράστασης του Γυμνασίου μας με πρόβλημα που προέκυψε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Κατόπιν επικοινωνίας του με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Αγρινίου Κύριο Χρήστο Ζαρκαβέλη δόθηκαν οι διευκρινήσεις και τα γεγονότα όπως ακριβώς πήραν θέση.

Ο κύριος Ζαρκαβέλης μας γνωστοποίησε ότι όταν έμαθε για το πρόβλημα που προέκυψε παρόλο που ήταν εκτός Αγρινίου, προσήλθε το συντομότερο δυνατόν στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ που παρευρίσκονταν οι μαθητές με τους υπεύθυνους καθηγητές. Συνομίλησε με τα μέλη της παράστασης και από την πρώτη στιγμή πήρε την ευθύνη να βρεθεί λύση σ όλο αυτό. Με άμεση πρωτοβουλία και συμβολή του λύθηκαν τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιάστηκαν και ορίστηκε νέα ημερομηνία για την παράσταση στις 16 Απρίλη 2024 στις 11 το πρωί για τους μαθητές και στις 8 το βράδυ.

Από πλευράς μας ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θεωρήσαμε πρέπων να αναφερθούμε σε όλα τα παραπάνω.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Αγρινίου Κύριο Ζαρκαβέλη Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή του στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν και κατ’ επέκταση τον Δήμο Αγρινίου, που στέκεται πάντα αρωγός και είναι δίπλα μας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

1ου Γυμνασίου Αγρινίου»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button