Γεγονότα

Άμεσα 188 επανασυνδέσεις ρεύματος στη Δυτική Ελλάδα

koi-revma-epanasyndesi

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις Επιτροπές της ΔΕΗ για την προστασία των ευπαθών ομάδων

Υπαλλήλους από κάθε Περιφερειακή Ενότητα αποφάσισε να ορίσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα της ΔΕΗ, προκειμένου να αποτελέσουν μέλη των Επιτροπών που θα συσταθούν για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης.

Οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προχώρησαν στον ορισμό των υπαλλήλων, μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα να συμμετέχουν οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας στην προσπάθεια του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να γίνει αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όσα νοικοκυριά ευπαθών οικογενειών έχει διακοπεί.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση της ΔΕΗ και άμεσα η Επιχείρηση προχωρά συνολικά σε 188 επανασυνδέσεις ρεύματος (66 στην Αιτωλοακαρνανία, 90 στην Αχαΐα και 32 στην Ηλεία). Παράλληλα τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα και με τα στοιχεία που θα προσκομίζονται, τα συνεργεία της ΔΕΗ θα προχωρούν και σε άλλες επανασυνδέσεις.

«Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να ενημερωθούμε πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ενεργά και θα συμβάλλουμε στη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας έτσι ώστε να μην μείνει χωρίς ρεύμα καμία οικογένεια που αντιμετωπίζει προβλήματα. Είμαστε δίπλα στους πολίτες. Θέλουμε να συμπαρασταθούμε ουσιαστικά, να συνδράμουμε τους ανήμπορους συμπολίτες μας, οι οποίοι, εκτός όλων των άλλων, δεν έχουν ούτε καν ρεύμα για να μπορέσουν να ζήσουν ανθρώπινα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επαναλαμβάνοντας πως οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι διαθέσιμες στο κοινό για να παρέχουν πληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία επανασύνδεσης καθώς για την αξιοποίηση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα ανά Περιφερειακή Ενότητα ορίστηκαν οι παρακάτω υπάλληλοι:

Για την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Βλάχος Φιλοχρήστος, ΤΕ Διοικητικού, τηλ.26413-63203, για την Π.Ε. Αχαΐας: Σουρής Εμμανουήλ, ΠΕ ψυχολόγων, τηλ.2613-620771 και για την Π.Ε. Ηλείας: Τσίρου Ιωάννα, ΤΕ κοινωνικών λειτουργών , τηλ. 26213-60426.

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Δ.Ε., καθώς και οι κατά τόπους Υπηρεσίες βρίσκονται στη διάθεση των συμπολιτών μας , για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button