Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ακυρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στις 26/9 στο Μεσολόγγι

Λόγω μετακίνησης ιατρού του τμήματος Αιμοδοσίας Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου ματαιώνεται εξαιτίας μετακίνησης ιατρού του τμήματος Αιμοδοσίας Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Το γεγονός αυτό, εκτός των άλλων, καθιστά αδύνατες τις εξωτερικές αιμοληψίες του τμήματος.


Η σχετική ενημέρωση της προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, Όλγας Δασκαλή τονίζει:

«Δυστυχώς η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου ματαιώνεται εξαιτίας μετακίνησης ιατρού του τμήματος Αιμοδοσίας Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Το γεγονός αυτό, εκτός των άλλων, καθιστά αδύνατες τις εξωτερικές αιμοληψίες του τμήματος.

Σε συνεννόηση με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την εξωτερική αιμοδοσία της Κυριακής αλλά και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, μπορούν να μεταβούν στο Νοσοκομείο στο τμήμα αιμοδοσίας από Δευτέρα έως και Πέμπτη πρωινές ώρες 09.00 έως 13.30 και Δευτέρα έως Τετάρτη απόγευμα, μεταξύ 17.30 με 20.00.

Την παρούσα περίοδο παρουσιάζεται έλλειψη στα αποθέματα αίματος του Νοσοκομείου μας και είναι σημαντική η κάθε προσφορά. Δίνοντας αίμα, δίνουμε ζωή!

Η κάθε μετακίνηση προσωπικού από το Νοσοκομείου Μεσολογγίου αποδυναμώνει το δυναμικό του και υποβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του Δήμου μας. Η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και η ενδυνάμωση όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου μας, οφείλει να παραμείνει ως προτεραιότητα και πάγιο αίτημα όλων μας.

Επιδίωξη μας είναι να υπάρχουν όλα τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου».

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button