Δυτική Ελλάδα

Ακυρώθηκε ένας ακόμη πλειστηριασμός στο Μεσολόγγι (φωτο)

koi-plhstiriasmos-mesΈνας ακόμη πλειστηριασμός στο Μεσολόγγι ακυρώθηκε, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Η τράπεζα, για μία ακόμη φορά ανέβαλε τελικά τον πλειστηριασμό για τις 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.

Περίπου 150 αλληλέγγυοι πολίτες από τις αντίστοιχες κινήσεις του Μεσολογγίου , του Αγρινίου , της Αμφιλοχίας και της Ναυπάκτου με την παρουσία τους και την αποφασιστικότητά τους απέτρεψαν συνολικά τον 6ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΌ.

“Ήταν ο τελευταίος πλειστηριασμός πριν την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης.
Φύγαμε με την ελπίδα της ανατροπής αυτής της ανάλγητης και αιματοβαμμένης πολιτικής.
Υποσχεθήκαμε όμως ότι ο ρόλος και η δράση αυτών των επιτροπών όχι μόνο δεν ακυρώνεται από ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα ανατροπής αλλά οφείλει να αναβαθμιστεί, να γίνει από αμυντικός διεκδικητικός σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα της μερικής ή ολικής διαγραφής του ιδιωτικού χρέους και της ρύθμισης του υπολοίπου με κριτήριο την αξιοπρεπή μας διαβίωση και ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !
Υποσχεθήκαμε ότι απέναντι στην δική τους πολιτική της καταστροφής, της απουσίας, της παραίτησης, της άγνοιας, της απελπισίας, του φόβου και του τρόμου θα αντιτάξουμε τη δική μας … εκείνη της ελπίδας, της δημιουργικότητας, της γνώσης, της παρουσίας, της συμμετοχής, της διεκδίκησης”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κινητοποίηση.

πληροφορίες: Μιχάλης Χαντζής, φώτο: Πάνος Τσούσης

lepantomag.gr

 

01.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close