Άποψη

"Άκυρο στις τοπικές εκλογές-ΚΚΕ στις ευρωεκλογές"

po-kke-plateia1«Δεν συγκρίνονται οι  κομμουνιστές  με τους διεφθαρμένους του συστήματος…» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης σε επίπεδο Περιφέρειας και δήμου Ξηρομέρου, που δόθηκε στη δημοσιότητα .

Αναλυτικά:

 

«Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες

            Έχει ξεκινήσει και εντείνεται όσο φτάνει ο δεύτερος γύρος των τοπικών εκλογών μια αισχρή φημολογία σχετικά με το τι στάση θα κρατήσει ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης, που θα «πάει» τους ψηφοφόρους του.

            Ακόμη και από κάποιους, μαθημένους σε τέτοιες μεθόδους, φημολογείται  ότι δωροδοκηθήκαμε κιόλας.

            Το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους , δεν υπέκυψε και δεν θα υποκύψει σε σκάνδαλα, δωροδοκίες , ανταλλαγές που οι άλλοι ξέρουν πολύ καλά να μεθοδεύουν.

            Περπατάμε με  ψηλά το κεφάλι.

            Η λάσπη για το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρόμερου δεν θα πιάσει τόπο.

            Ξεκαθαρίζουμε ότι «ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπαίνουμε».

            Την Κυριακή 25 Μάη ρίχνουμε άκυρο στην κάλπη των δημοτικών και περιφερειακών, ρίχνουμε ΚΚΕ στην κάλπη των ευρωεκλογών.  Αυτή είναι η επίσημη θέση μας.

            Η ανοιχτή τοποθέτηση συνεργαζόμενων  στα ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο και την περιφέρεια για στήριξη συγκεκριμένων συνδυασμών στο β γύρο είναι καθαρά προσωπική τους πρωτοβουλία και επιλογή. Έξω από την επίσημη τοποθέτηση του συνδυασμού και του ΚΚΕ και σαφώς την αποδοκιμάζουμε.

            Έχουμε τα  μάτια μας ανοιχτά στις μικρές και μεγάλες παγίδες που μας στήνουν παλιοί και νεοφώτιστοι “σωτήρες”. Παγίδες για τον ίδιο το λαό. Στόχο έχουν να μη δυναμώσει το ΚΚΕ, να μείνει ανυπεράσπιστος ο λαός, αδύναμος απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές. Δεν θα τα καταφέρουν. Ο λαός τώρα έχει πείρα. Το ΚΚΕ έχει γερούς δεσμούς με το λαό μας, αυτοί δεν θα διαρραγούν πλέον, αντίθετα θα δυναμώσουν, θα διευρυνθούν. Το κάθε ψηφοδέλτιο που θα πέσει υπέρ του ΚΚΕ, θα μετρήσει πολλαπλά για το παρόν και το μέλλον του λαού και της χώρας.

Αντίσταση ισχυρή και προϋποθέσεις για άλλη προοπτική, μόνο με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να υπάρξει.

 

Καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους, νέους της περιοχής που στήριξαν την πρώτη Κυριακή τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια να εκφράσουν με τον πιο έφορο τρόπο την αντίθεσή τους , να καταδικάσουν και τους 2 συνδυασμούς που συμμετέχουν στο β γύρο σε δήμο και περιφέρεια.

 

Στις 25 Μάη Ψηφίζουμε άκυρο στις δημοτικές – περιφερειακές

Στις 25 Μάη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

 

Καραθανασόπουλος Νίκος ,υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Κοτοπούλης Σπύρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Βότσης Μάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη Λαϊκή Συσπείρωση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button