ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

Μέχρι Πέμπτη οι αιτήσεις για προσλήψεις 1.119 ατόμων στο Λιμενικό Σώμα

Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνει την πρόσληψη για το ακαδημαϊκό έτος  2018-2019, χιλίων εκατόν δέκα εννέα (1119) Ελλήνων Σπουδαστών-τριών για τις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων-Μηχανικών, ως εξής:

— 634 Πλοίαρχοι


— 485 Μηχανικοί.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και Μηχανικών περιλαμβάνει (06) έξι διδακτικά εξάμηνα και δύο θαλάσσια ταξίδια (1ο  και 2ο ) κατευθυνόμενης πρακτικής άσκησης – εκπαίδευσης σε πλοία, συνολικής διάρκειας (12) δώδεκα μηνών. Τα δύο ανωτέρω θαλάσσια ταξίδια περιλαμβάνονται μεταξύ των Α ́-Β ́ και Γ ́-Δ ́ διδακτικών εξαμήνων αντίστοιχα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά (σύμφωνα με το Παράρτημα ΣΤ) της Προκήρυξης. Οι Υποψήφιοι της Πρώτης Γενικής κατηγορίας ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να δηλώσουν όλες τις Σχολές (με τη σειρά επιθυμίας τους) της μίας ή και των δύο ειδικοτήτων που έχουν δηλωθεί στο μηχανογραφικό του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Όλοι οι υποψήφιοι με τη χρήση των κωδικών τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα μπορούν να παρακολουθούν την αίτηση τους και τα περιλαμβανόμενα σε αυτή στοιχεία.

Κατόπιν, όλοι οι υποψήφιοι μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης θα πρέπει να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ (Παράρτημα Δ της Προκήρυξης) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους προκειμένου γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.

Οι υποψήφιοι/ες της ΠΡΩΤΗΣ Γενικής Κατηγορίας πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν. στο μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και επιπλέον πρέπει, έχοντας μαζί τους το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ, σύμφωνα με τη διαδικασία του κεφαλαίου Ε, να υποβάλλουν, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν., τα δικαιολογητικά, κατά την προκήρυξη, κανονικά και πλήρη.

Οι εν λόγω υποψήφιοι σε περίπτωση που επιθυμούν, για την εισαγωγή τους στις ΑΕΝ να συμμετάσχουν και στη Δεύτερη Γενική Κατηγορία (μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων και μέσω αξιολόγησης του απολυτηρίου), υποβάλουν ηλεκτρονικά μία και μόνο αίτηση και

υποχρεούνται να καταθέσουν όλα τα αναφερόμενα και για τις δύο Γενικές Κατηγορίες δικαιολογητικά μία φορά και εντός της προθεσμίας που ισχύει για την Πρώτη Γενική Κατηγορία.

Πληροφορίες στα τηλ.: 213 1374547, 213 1371429, 213 1371526 και 210 4224126 (κ. ΚΑΤΣΑΛΟΥΛΗ Π., Πχης Λ.Σ.).

(ταχ. διεύθυνση: Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Κλάδος Β’ (Ναυτιλίας), Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ναυτικών, Τμήμα Β’ (Οργάνωσης και Λειτουργίας Σχολών Ε.Ν.), Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Τ.Κ. 185 10, Πειραιάς Αττικής).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-06-2018 έως και 12-07-2018

Περισσότερες πληροφορίες  ΕΔΩ

 

aftodioikisi.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button