Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

72 φιάλες αίμα συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δυτικής Ελλάδας στην αιμοδοσία για τον Άγιο Αρτέμιο

72 φιάλες αίματος συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δυτικής Ελλάδας κατά την αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ημέρα της Αστυνομίας και την εορτή του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι, σε συνεργασία με νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιοχής και οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε παιδιά που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία και στην Τράπεζα Αίματος του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.


Παράλληλα, στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των αστυνομικών από εξειδικευμένο προσωπικό αναφορικά με την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών, ενώ επισημαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα περισσότεροι από σαράντα αστυνομικοί έχουν εγγραφεί ως εθελοντές δότες.

“Η μεγάλη συμμετοχή των αστυνομικών αναδεικνύει έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι λειτουργοί της οποίας πέρα από τις  υπηρεσίες που οφείλουν, λόγω της αποστολής του Σώματος να παρέχουν στους πολίτες, προσπαθούν και με διαφορετικούς τρόπους να βρίσκονται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας στην κοινωνία”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button