Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Τo Κέντρο «Ιθάκες» ξανανοίγει τις πόρτες του – Από την Τετάρτη οι αιτήσεις

Στις 4 Οκτωβρίου ανοίγει ξανά τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους το Κέντρο Εικαστικής  Παρέμβασης ‘ ΙΘΑΚΕΣ’, με καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους & ενήλικες.

Η ανακοίνωση:

Το Κέντρο  Εικαστικής  Παρέμβασης ‘ ΙΘΑΚΕΣ’ ξανανοίγει τις πόρτες του για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας την  4η Οκτωβρίου 2021 με καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους & ενήλικες.

Τα εργαστήρια θα είναι δίωρης διάρκειας σε εβδομαδιαία  βάση.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα εργαστήρια υλοποιούνται από  εξειδικευμένο καλλιτεχνικό προσωπικό υπό την εποπτεία κοινωνικού επιστήμονα.

Όσον αφορά στους ανηλίκους, οι γονείς-κηδεμόνες αφήνουν τα παιδιά τους στο Κέντρο και η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στο προσωπικό της Δομής μέχρι το τέλος του εργαστηρίου.

Αιτήσεις μπορείτε να υποβάλλετε:

  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο www.ithakes.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ανά ηλικιακή ομάδα αίτηση και την Υ/Δ (αν πρόκειται για ανήλικο τέκνο) και την υποβάλλετε στο ithakes2019@gmail.com (για οποιαδήποτε διευκρίνηση καλέστε στο 6948 954635)
  • ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στη Γραμματεία της Δομής  (Αγίου Χριστοφόρου 35 Αγρίνιο 30131 ) καθημερινά  όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 18:00-20:00 Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ελισσάβετ Τσακανίκα (2641 102845)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/09  ΕΩΣ  ΚΑΙ   ΠEΜΠΤΗ 30/09/2021

Καμία εκπρόθεσμη αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.

Κατόπιν παρέλευσης της καταλυτικής ημερομηνίας αιτήσεων,  θα ενημερωθείτε για συνάντηση, ώστε να προγραμματιστεί η σταθερή ημέρα και ώρα του εργαστηρίου  που έχετε δηλώσει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19 (ανά ηλικιακή ομάδα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button