Δυτική Ελλάδα

Αγρίνιο: Σύσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης "Οδυσσέας" για τις δυο νέες δομές που θα δημιουργηθούν

syskepsi-okana-1

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, , ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη Σύσκεψη της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ και του Επιστημονικού Προσωπικού του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Δρ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΚΑΝΑ Δρ. Αντώνιος Γκανάς, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος της θεραπευτικής μονάδας του ΟΚΑΝΑ ΠΕ Αιτωλ/νίας, Βελισάριος Καραγκούνης η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Dr Αθανασία Δημητρίου καθώς και το Προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
syskepsi-okana-2Θέμα της σύσκεψης ήταν η δημιουργία, με έδρα το Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», των δύο νέων δομών «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων» ΕΣΠΑ 2014-2020, ενός Πολυδύναμου Κέντρου θεραπείας εξαρτήσεων πλην ηρωίνης (κάνναβης, οινοπνεύματος, άλλων παρανόμων ουσιών, βενζοδιαζεπινών αλλά και τζόγου & διαδικτύου) για εφήβους & ενήλικες, & μιας Κινητής Μονάδας για την αντιμετώπιση χρήσης και κατάχρησης οινοπνεύματος καθώς και παρεμβάσεις δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας στο φοιτητικό πληθυσμό της Αιτωλοακαρνανίας.

Την ίδια μέρα, στις 13:00 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου μεταξύ του Δημάρχου Αγρινίου & Προέδρου ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης, Γιώργου Παπαναστασίου με την παραπάνω τετραμελή Επιστημονική Επιτροπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button