ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Σύσκεψη για την δυνατότητα εργασίας-εγκατάστασης μεταναστών και προσφύγων

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης οργανώνει “διερευνητική” σύσκεψη αύριο στο Αγρίνιο, στην οποια έχουν προσκληθεί φορείς που θα μπορούσαν να απαντήσουν στο ερώτημα της πιθανής απασχόλησης τους στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο ΔΟΜ, για τον λόγο αυτό, έχει καλέσει στην σύσκεψη που θα γίνει αύριο Πέμπτη στο πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, με τη συμμετοχή του δήμου, Συνεταιρισμών κλπ.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΔΟΜ διερευνά, όπως κάνει και σε άλλες περιοχές της χώρας την πιθανότητα κάποιοι αριθμοί μεταναστών προσφύγων, που βρίσκονται νόμιμα πλέον στη χώρα, να απασχοληθούν ως εργάτες γης για παράδειγμα και να εγκατασταθούν και σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, αφού θα έχουν εξασφαλίσει εργασία.

Η σύσκεψη δηλαδή, δεν έχει σχέση με την δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας μη νόμιμων μεταναστών, αλλά με την δυνατότητα κάποιοι από αυτούς να βρουν δουλειά και στέγη στην περιοχή του Αγρινίου και ευρύτερα στην Αιτωλοακαρνανία.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δοθούν αύριο από τους υπευθύνους του Διεθνούς Οργανισμού.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. διεξαγωγή δημοψηφίσματος στους δήμους να αποφασίσουν οι πολίτες,τέλος τα παραμύθια, αρκετή ζημιά έχετε ήδη κάνει στην πατρίδα μας η ιστορία επαναλαμβάνεται, έρχονται χρόνια σκλαβιάς ,πρέπει να αποφασίσουμε ή θα ζήσουμε ελεύθεροι ή ως ραγιάδες μέσα στην πατρίδα μας…Το πολιτικό σύστημα είναι ένοχο για Εσχάτη προδοσία, φέρουν τεράστια ευθύνη για την πλήρη κατάλυση της νομιμότητας στις ακριτικές περιοχές της Πατρίδας μας, την παύση φυλάξεως των συνόρων, την παράδοση ελληνικών νήσων και ελληνικών στρατοπέδων σε παράνομους αλλοδαπούς και ΜΚΟ. Εκτελούν οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, στους οποίους το χρεωκοπημένο ελληνικό κράτος παρέχει δωρεάν όλες τις ανέσεις ακόμα και μετρητά…. διαπράττουν παράβαση καθήκοντος με σκοπό να βλάψουν το ελληνικό κράτος και τους Έλληνες πολίτες………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button