ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Συναντήθηκε με τοπικούς φορείς ενόψει εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο το “Ενωμένο Εμπόριο”

Για τις συναντήσεις τις οποίες είχε το τελευταίο διάστημα ενόψει των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, με τη Δημοτική Αρχή, τους επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενημερώνει ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο με Αξιοπιστία και Προοπτική”.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι -σες

Ο συνδυασμός μας το τελευταίο διάστημα και λίγο πριν τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου ζήτησε και συναντήθηκε με τη Δημοτική Αρχή καθώς και με τους επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ίδιο έπραξε και με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νιας.

Στις συναντήσεις αυτές καταθέσαμε τις θέσεις μας για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός κόσμος της Πόλης μας.

Δηλώσαμε ότι έχουμε αποφασίσει να συνεργαστούμε στενά, όχι μόνο για τα δικά μας προβλήματα, την προβολή και την ανάδειξη της Πόλης Αγοράς, αλλά και γενικότερα, γιατί ακριβώς πιστεύουμε ότι σε αυτήν την Πόλη δεν περισσεύει κανείς, ότι μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν ελάχιστα και ότι εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για το καλό όλων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button