ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Τον Οκτώβρη η 1η συνάντηση φίλων της “Συμμαχίας Πολιτών”

Ο πρώην πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Γιώργος Καραμητσόπουλος, που το τελευταίο διάστημα έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του για συμμετοχή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Αγρινίου, ως επικεφαλής ενός νέου συνδυασμού, αυτού της “Συμμαχίας Πολιτών” ανακοίνωσε πως μέσα στον Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των φίλων του νέου σχήματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Καραμητσόπουλου στο facebook, για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων έχει συγκροτηθεί μια προσωρινή τριμελής γραμματεία, αποτελούμενη από τον ίδιο, τον Μανώλη Παμποράκη (συνταξιούχο εκπαιδευτικό) και τον Βαγγέλη Σιάμο ([Γραμματέα του Tμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων).


Αναλυτικά στην ανάρτησή του στο facebook ο Γ. Καραμητσόπουλος αναφέρει:

Η «Συμμαχία Πολιτών» μέρα με τη μέρα αυξάνει την απήχηση της στην κοινωνία του Αγρινίου καθώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας εκφράζουν την στήριξή τους στην πρωτοβουλία.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στον Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση των φίλων της «Συμμαχίας Πολίτων» για την οποία θα σας ενημερώσω εγκαίρως.

Για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων μας έχει συγκροτηθεί μια προσωρινή τριμελής γραμματεία που την αποτελούν οι παρακάτω:

Καραμητσόπουλος Γιώργος [Kαθηγητής Μαθηματικών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου] Παμποράκης Μανώλης [Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός] Σιάμος Βαγγέλης [Γραμματέας του Tμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων]

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button