Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας (φωτο)

Β. Χατζηλάμπρου: "Η Περιφέρεια δεν έχει σχέδιο και καβάλησε ότι μπορούσε να καβαλήσει στο ΕΣΠΑ"

Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου ανακοίνωσε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της στην Αιτωλοακαρνανία για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου παρουσία αρκετών φίλων του συνδυασμού.

Αρχικά το λόγο πήρε το μέλος του συνδυασμού, κ. Γιώργος Παληγεώργος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι “ο Βασίλης Χατζηλάμπρου συμμετέχει στους λαϊκούς αγώνες αδιάλειπτα. Είναι τιμή να είναι επικεφαλής μας και σε αυτές τις εκλογές. Εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 όπως και εμείς για να ακολουθήσει το δρόμο του αγώνα”.

Αμέσως μετά μ΄λησε ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Χατζηλάμπρου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η συμπόρευση με την «Αντίσταση Πολιτών» στην περιφέρεια είναι ένα βήμα απ’ τα πολλά που χρειάζονται για την αντιστροφή της σημερινής κατάστασης.

Είναι μια μεγάλη πολιτική συνάντηση για την Αιτωλοακαρνανία μέσω της οποίας παρουσιάζουμε στον κόσμο, τους συμπολίτες μας που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια της «Αντίστασης Πολιτών».

Στην πραγματικότητα οι υποψήφιοι δεν είναι υποψήφιοι με την μορφή κυνήγι για το σταυρό, αλλά είναι τα πρόσωπα που μέσα στον κοινωνικό ιστό θα φέρουν το μήνυμα, ότι δεν πάει άλλο κάτω. Για την φτώχεια της περιφέρειάς μας υπάρχουν πολιτικά υπεύθυνοι.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολα. Και η Ελλάδα περνάει δύσκολα και η Δυτική Ελλάδα, διότι δεν έγιναν διεκδικήσεις για να υπάρξει ανασυγκρότηση της κατάστασης. Παρουσιάζονται μονίμως τα πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς όμως σχέδια που αυτά τα πλεονεκτήματα θα τα μετατρέψουν σε καρπούς για τους πολίτες, στο περιβάλλον, στις καλλιέργειες.

Η περιφερειακή αρχή είναι στην πραγματικότητα απλός διαχειριστής του ΕΣΠΑ με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως είμαστε από τις πιο φτωχές περιφέρειες της Ευρώπης.

Η σιωπή απέναντι στην κυβέρνηση την έκανε να είναι υποστηρικτική στην παράταξη του κ. Κατσιφάρα, ενώ το 2010 και το 2014 θεωρούσε πως είναι η εκπροσώπηση των κατεστημένων συμφερόντων στην περιοχή. Θέλουμε να οργανωθεί ο κόσμος και να μπορέσει να διεκδικήσει, να μείνει στον τόπο του».

Μετά την παρέμβαση του κ. Χατζηλάμπρου, τον λόγο πήρε ο κ. Κώστας Κούστας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού σχετικά με την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Έπειτα ο κ. Παληγεώργος παρουσίασε τα ονόματα των 16 υποψηφίων της Αιτωλοακαρνανίας και τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν άλλα οκτώ, τα οποία θα ολοκληρώσουν το ψηφοδέλτιο.

Καταλήγοντας, οι φίλοι του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν ερωτήσεις και να τοποθετηθούν επί διαφόρων θεμάτων.

Αναλυτικά οι πρώτοι 16 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας” για την Αιτωλοακαρνανίας:

1) Βασκαντήρας Δημήτρης (Συνταξιούχος ΙΚΑ)
2) Βουτσινά Αυγή (Ιδιωτική Υπάλληλος)
3) Δημητροπούλου Ιωάννα (φοιτήτρια Νομικής)
4) Καραΐσκος Πάνος (Συνταξιούχος Υπ. Πολιτισμού)
5) Κατσάμπας Γιώργος (Ηθοποιός – Δημοσιογράφος)
6) Κούστας Κώστας (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Περιφερειακός Σύμβουλος)
7) Κρεμμύδας Αποστόλης (Γεωπόνος)
8) Μπεσίνης Χρήστος (Συνταξιούχος ΙΚΑ)
9) Παρασκευά Ευδοξία (Υπάλληλος Πληροφορικής Νοσοκομείου Μεσολογγίου)
10) Πολύζος Γιώργος (Επαγγελματίας Εστίασης)
11) Ράντζος Κώστας (Εργαζόμενος στο Πλατυγιάλι)
12) Ράμμου Φωτεινή (Άνεργη)
13) Σκανδάλου Ελένη (Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ)
14) Τραπεζιώτη Ιωάννα (Φοιτήτρια Ιατρικής)
15) Τσαφώνιας Σπύρος (Αγρότης)
16) Φασούλας Αποστόλης (Γιατρός, Ορθοπεδικός Χειρούργος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button