Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής απέκτησε ιστοσελίδα και κανάλι στο YouTube

Ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου απέκτησε ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς και κανάλι στο YouTube. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Αγαπητοί αδελφοί, ευχόμαστε Καλή και Ευλογημένη Χρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας με υγεία, πνευματική και σωματική!

Με αίσθημα πνευματικής χαράς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο νέο διαδικτυακό πνευματικό καταφύγιο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Παρασκευής Αγρινίου αλλά και στο επίσημο νέο κανάλι μας στο YouTube του οποίου η λειτουργία ξεκίνησε πρόσφατα.

Όσοι επιθυμείτε να έχετε άμεση ενημέρωση για τις ζωντανές ροές των ιερών ακολουθιών μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι ( η οποία είναι δωρεάν) πατώντας το κόκκινο κουμπί που αναγράφει «ΕΓΓΡΑΦΗ».


Ορίστε ο σύνδεσμος του καναλιού και ο σύνδεσμος εγγραφής.

Για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις των μεταδόσεων πατήστε το κουδούνι με την επιλογή «όλες».
Σε μια εποχή όπου τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου αποδεικνύονται εν πολλοίς χρήσιμα, ευελπιστούμε με τη σειρά μας και εμείς τόσο με το ιστολόγιο όσο και με το κανάλι να σας ενημερώνουμε για τις πνευματικές και τις φιλανθρωπικές δράσεις της ενορίας μας και συνάμα να μοιραζόμαστε μαζί σας ενδιαφέροντα θεολογικά άρθρα. Παρακαλούμε όσους επισκεφτούν το ιστολόγιο και το κανάλι, να μας συγχωρήσουν τυχόν λάθη και παραλείψεις. Εξάλλου «κάθε αρχή και δύσκολη».

Ελπίζουμε η διαδικτυακή παρουσία του ιερού ναού μας υπό τη σκέπη της προστάτιδός μας Αγίας Παρασκευής, να αποτελέσει ένα βοηθητικό εργαλείο μέσω του οποίου θα διαχέεται το φως της πίστεως μας, της ζωής και της αγάπης!

* Παρακαλούμε αν έχετε την καλοσύνη να αναρτήσετε το παραπάνω κείμενο στον διαδικτυακό σας χώρο! Ευχαριστούμε θερμά! Καλή χρονιά!

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button