ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Χρ. Σταρακά: “Nα αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στο Αγρίνιο η Δημοτική Αρχή”

"Ας ακούσει τους φοιτητές η δημοτική αρχή"

Mε αφορμή την επιστολή του Συλλόγου του καταργηθέντος Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών η παράταξη Αγρίνιο Μπορείς της Χριστίνας Σταρακά, με ανακοίνωση, καλεί την Δημοτική Αρχή να να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στο Αγρίνιο.

Αναφέρει στην ανακοίνωση:


” Ας ακούσει τους φοιτητές η δημοτική αρχή και να αναλάβει επιτέλους ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στο Αγρίνιο “

Mε αφορμή την επιστολή του Συλλόγου του καταργηθέντος Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών κι επειδή το θέμα της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έχει κουράσει την τοπική κοινωνία και προκειμένου να μην επαναλάβουμε για άλλη μια φορά, την. επιχειρηματολογία για θέματα που είναι ήδη γνωστά ,παραθέτουμε απόσπασμα της ανακοίνωσης των φοιτητών

«Οι O.T.A μέσω των κ. Παπαναστασίου και κ. Φαρμάκη διαμεσολάβησαν, ώστε ο φάκελος να φτάσει στην ΕΘΑΑΕ τον Ιούλιο του 2020, αλλά δυστυχώς δεν απέτρεψε τη σκανδαλώδη καθυστέρηση της κ. Κυριαζοπούλου.

Παρά τη συμμετοχή τους σε ενημερωτικές συναντήσεις μας, δεν έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες συσπείρωσης και κινητοποίησης τους τελευταίους μήνες για να πιεστεί αποτελεσματικά ο υπουργός. Δεν αρκούν οι διαβεβαιώσεις. Θέλουμε να παρέμβουν ενωμένοι και αποφασιστικά, σε κατ’ ιδία τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό και τον Υφυπουργό για την τελική επίλυση της επανίδρυσης του ΤΔΠΠΝΤ».

Καλούμε τη δημοτική αρχή να ακούσει επιτέλους την αγωνία των φοιτητών και των οικογενειών τους και να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και για την επανίδρυση του τμήματος και για όλα τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των Πανεπιστημιακών τμημάτων στο Αγρινίου .

Ελπίζουμε αυτή τη φορά οι πρωτοβουλίες να μην περιοριστούν μόνο σε επιστολές και ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button