Ροή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Μεγάλο το ενδιαφέρον στην εκδήλωση για την φορολογία-ασφάλιση των αγροτών

koi-imerida-forol-agrot1 (640 x 480)Σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας  του Δήμου Αγρινίου,  ασφυκτικά γεμάτη από Λογιστές – Φοροτεχνικούς, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου το πρωί το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ, και ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣ» που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Ορκωτός Λογιστής Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος Επιστημονικός συνεργάτης του TAXHEAVEN.

koi-imerida-forol-agrot2 (640 x 480)Από τον Εισηγητή αναπτύχτηκαν με κάθε λεπτομέρεια οι υποχρεώσεις που έχουν τόσο ως προς την φορολογία εισοδήματος, όσο και ως προς το ΦΠΑ οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες του κανονικού και του ειδικού καθεστώτος, καθώς και οι λοιποί φορολογούμενοι που έχουν και αγροτικό εισόδημα παράλληλα με τα εισοδήματα τους από άλλες πηγές. Επίσης αναπτύχτηκαν τα ισχύοντα από το 2017 με βάση τον νέο ασφαλιστικό νόμο σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές στους αυτοαπασχολούμενους αγρότες, στις οικογενειακές αγροτικές εκμεταλλεύσεις, στους εργάτες των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και στους εργάτες γης.

koi-imerida-forol-agrot3 (640 x 480)Η Τοπική Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Κουτρουμάνης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, στους Λογιστές – Φοροτεχνικούς της Αιτωλοακαρνανίας για την μαζική συμμετοχής τους.

koi-imerida-forol-agrot4 (640 x 480)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button