Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Aγρίνιο: Με άρωμα Παναιτωλικού η κοπή πίτας της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS (φωτο)

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS (Α4Β).

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Marpessa» και σε αυτή συμμετείχαν τα στελέχη και οι συνεργάτες της εταιρείας, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο.


art kopi (1)

Τη βεβαιότητά του, πως το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο για το σύνολο του τεχνικού κόσμου εξέφρασε στο σύντομο χαιρετισμό του ο εκ των συνιδρυτών της εταιρείας Α4Β κ. Λίνος Μπλέτσας, ευχόμενος ταυτόχρονα υγεία και πρόοδο σε όλους τους παραβρισκόμενους και τις οικογένειές τους.

Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση προσέδωσε η άκρως τιμητική παρουσία της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, που εκπροσωπήθηκε μεταξύ άλλων από τους κ.κ. Μάκη Μπελεβώνη, Γιάννη Αναστασίου, Χρήστο Στούμπο, καθώς και τους ποδοσφαιριστές Νίκο Καρέλη και Μιχάλη Μπακάκη.

art kopi (4)

Ο κ. Μπλέτσας υπογράμμισε το γεγονός, πως οι δύο οργανισμοί εμφορούνται διαχρονικά από κοινές αξίες και κοινωνικές ευαισθησίες, στοιχείο που αποτέλεσε εφαλτήριο για την άψογη συνεργασία τους, μιας και η εταιρεία Α4Β είναι ενεργός χορηγός της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

O κ. Μπλέτσας παρέδωσε από κοινού με το συνέταιρό του κ. Χούση το φάκελο της εταιρικής παρουσίασης (portfolio) στον κ. Μπελεβώνη, ενώ δια χειρός Γιάννη Αναστασίου, Νίκου Καρέλη και Μιχάλη Μπακάκη, η ΠΑΕ Παναιτωλικός χάρισε στην εταιρεία μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

art kopi (8)

Η Τεχνική Εταιρεία Α.R.T. 4 BUILDINGS αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της για την άκρως επιτυχημένη κοινή πορεία τους, καθώς και τη μεγάλη οικογένεια της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός.

photos by Στέφανος Κατσιπάνος

art kopi (3)

art kopi (5)

art kopi (6)

art kopi (7)

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button