ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Λαμπαδηδρομία από τα εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» για το έργο της «ΦΛΟΓΑΣ» (φωτο,video)

Τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» στηρίζουν το έργο του συλλόγου ΦΛΟΓΑ, του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Συγκεκριμένα, διοργάνωσαν για τη «ΦΛΟΓΑ» δύο θεατρικές παραστάσεις την Παρασκευή, 2 Ιουλίου και την Κυριακή, 4 Ιουλίου στις Καπναποθήκες Παπαστράτου και λαμπαδηδρομία η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου (παλαιό) και ολοκληρώθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπύρος Φλώρος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Γενικής Κλινικής Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, Αλέξιος Σιάμος.

Την διοργάνωση των εκπαιδευτηρίων έκλεισαν οι κ. Μπαλαούρα από τα εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» και η Έφη Γρίβα από τον Σύλλογο «Φλόγα».

Χορηγοί στις δράσεις ήταν οι εξής: Καρβελάς ΑΒΕΕ, Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, Πανεμπορική Αγρινίου, Imperial Hotel, Premier Hotel, Τέντες Μπινιάρος, Σαμψώνας Μάρμαρα, V2, Παπακωστόπουλος Λογοθεραπεία, Across Hotels and Resorts, Pisco, Super Market Αστέρας Παλιούρα Κωνσταντίνα Φιλελλήνων 30.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button