ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο-Κραυγή αγωνίας από επαγγελματία εστίασης: “Τηρείστε τα μέτρα-μόνο όλοι μαζί μπορουμε να σωθούμε”

Το δικό του μήνυμα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλνει επαγγελματίας της εστίασης στο Αγρίνιο, μετά και τα νέα περιοριστικά μέτρα.

Καλεί τους συναδέλφους του να επιδείξουν υπευθυνότητα στην τήρηση των κανόνων, αλλά και τους πελάτες να προτιμήσουν τα καταστήματα που σέβονται την προστασία της δημόσιας υγείας και προστατεύουν το προσωπικό τους και το κοινό.

Τέλος, καλεί τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να κάνουν σωστά της δουλειά τους, με την προστασία των σύννομων και την τιμωρία των παρανομούντων.

“Όλοι μαζί μπορούμε να σωθούμε γιατί αν ο καθένας κοιτάξει τον εαυτό του, το πιο πιθανό είναι όλοι μαζί να πεθάνουμε”, καταλήγει ο ιδιοκτήτης του PULP CLUB, Δημήτρης Καρβούνης.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Ο κύβος ερρίφθη και έφτασε η ώρα όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν αν βέβαια θέλουμε να επιβιώσει η πόλη μας και μαζί με αυτή και εμείς.

1) Υπεύθυνοι της εστίασης ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι μας, χωρίς εξαιρέσεις, υπεύθυνοι και σύννομοι για να προστατέψουμε την ήδη πληγείσα δραστηριότητα μας.

Το να αντιδρούμε σε κάποια μέτρα δεν αποτελεί επανάσταση και αναρχία, ούτε πλήγμα στην εκάστοτε κυβέρνηση, αποτελεί ηλιθιότητα και έγκλημα έναντι των πελατών μας, του προσωπικού μας, της δραστηριότητας στην οποία οι περισσότεροι επενδύσαμε τα πάντα, των ίδιων μας των εαυτών και κατά συνέπεια των ίδιων μας των οικογενειών.
Όποιος δεν πιστεύει δε στην ύπαρξη του ιού, δε θα το σχολιάσω, ας πιστέψει τουλάχιστον στο επερχόμενο κλείσιμο της εστίασης, αν βέβαια καταφέρουμε να πάμε στο next level.

Σας παρακαλώ λοιπόν κρατήστε τις αποστάσεις του 1,80 μ. ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα, χωρίς εξυπνάδες, φορέστε μάσκες, τηρήστε τον επιτρεπόμενο μέγιστο αριθμό πελατών χωρίς αστείες δικαιολογίες.

2) Πελάτες, προτιμήστε τα καταστήματα που σας σέβονται, εσάς και την υγεία σας και σας εξασφαλίζουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασκεδάσετε με τον τρόπο που επιθυμείτε αλλά με ασφάλεια, αν βέβαια σέβεστε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας και φυσικά αν επιθυμείτε να έχετε το δικαίωμα να συνεχίσετε να βγαίνετε από το σπίτι και να επισκέπτεστε τα καταστήματα εστίασης της αρεσκείας σας.

3) Δημοτικές αρχές, αστυνομία και ελεγκτικοί μηχανισμοί της πόλης, βγείτε από το καβούκι σας, βγάλτε τις παρωπίδες σας (μιλάω μόνο για κάποιους και όχι για το σύνολο) και κάντε σωστά την δουλειά σας, προστατέψτε τους σωστούς και σύννομους ” μαστιγώνοντας” τους άλλους. Σας έχουμε ανάγκη, πρέπει να προστατέψετε την πόλη στην οποία ζείτε.
Σας παρακαλώ βοηθείστε να μην πάμε στην επόμενη ζωή που ειδικά για μια πόλη σαν το Αγρίνιο μοιάζει ως ζώνη του λυκόφωτος. Όλοι μαζί μπορούμε να σωθούμε γιατί αν ο καθένας κοιτάξει τον εαυτό του, το πιο πιθανό είναι όλοι μαζί να πεθάνουμε. Εξαρτάται από όλους εμάς και μόνο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button