ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Και τρίτη γραμμή εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας από τις 16 Μαρτίου (φωτο)

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αγρινίου και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή για την πορεία των εμβολιασμών αλλά και τις ανάγκες λειτουργίας της δομής κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου.

«Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πόλης προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας αλλά και κατά την περίοδο εμβολιασμού των πολιτών. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα και να συμβάλλουμε στην κοινή προσπάθεια.


Χαίρομαι γιατί, ένα βασικό αίτημα δικαιώθηκε, και από τις 16 Μαρτίου θα λειτουργεί 3η εμβολιαστική γραμμή στο ΚΥ Αγρινίου. Η περίοδος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Είμαστε σε διαρκή και συστηματική συνεργασία με όλους τους υγιειονομικούς φορείς της πόλης», τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ο κ. Β. Σκορδάς ανέφερε σχετικά : «Στο ΚΥ έχουν διαμορφωθεί δύο σημεία εμβολιασμού, τα οποία είναι πλήρως στελεχωμένα από το μόνιμο προσωπικό του Κέντρου. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε και 3ο σημείο ώστε να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ρυθμό τους εμβολιασμούς. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τη Δημοτική Αρχή για την δωρεά πληροφοριακών υποδομών και ενός ψυγείου για τις ανάγκες λειτουργίας του Κέντρου. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και συνεχίζουμε με ασφάλεια τους εμβολιασμούς».

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button