Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Φωτιστικά σώματα υψηλής τεχνολογίας στην οδό Δυρού (φωτο)

Σε πλήρη αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού  σε όλο το μήκος της οδού Δυρού προχώρησε το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Τα συνεργεία του Δήμου Αγρινίου τοποθέτησαν φωτιστικά σώματα υψηλής τεχνολογίας και εγκατέστησαν ιστούς αναβαθμίζοντας τον ηλεκτροφωτισμό στην συγκεκριμένη περιοχή.


Η παρέμβαση στην οδό Δυρού είναι τμήμα ενός μεγάλου έργου το οποίο περιλαμβάνει  αποκατάσταση και αναβάθμιση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Αγρινίου, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα:

«Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των συμπολιτών μας παρεμβαίνουμε με ένα  έργο που υπογραμμίζει την μεγάλη προσπάθεια μας για τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροφωτισμού στο Αγρίνιο. Σταδιακά υλοποιούμε τη μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει γίνει στην πόλη για τον φωτισμό της. Έχουμε ήδη αντικαταστήσει το δίκτυο σε πολλούς δρόμους και συνεχίζουμε αποδίδοντας έργα που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button