ΓεγονόταΘέατροΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Έσταζαν νερά από το ταβάνι του ΔΗΠΕΘΕ, αναβλήθηκε η παράσταση του 1ου Γυμνασίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων: «Κανείς να ζητήσει μία συγγνώμη για ότι συνέβη», αναφέρει

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία και αναφέρει ότι η θεατρική παράσταση που θα ανέβαζε το σχολείο στα πλαίσια του 12ου Μαθητικού Φεστιβάλ αναβλήθηκε λόγω του ότι από το ταβάνι του ΔΗΠΕΘΕ έσταζαν νερά.

«Προς μεγάλη έκπληξη των υπευθύνων καθηγητών παρατήρησαν ότι το ταβάνι έσταζε νερά με αποτέλεσμα να έχουν βραχεί τα καθίσματα του εξώστη και να υφίσταται κίνδυνος με τα καλώδια. Ο τεχνικός που ήρθε για να δει την ζημιά δεν είχε καμία οδηγία από τους υπευθύνους που να κοιτάξει ακριβώς», υποστηρίζει η σχετική ανακοίνωση, που συνοδεύεται και από φωτογραφίες.


«Κανείς από τον Δήμο δεν έχει εμφανιστεί τουλάχιστον σήμερα το πρωί να ζητήσει μια Συγγνώμη για όλο αυτό που συνέβη.Σκεφτείτε όλα αυτά που σας αναφέρουμε γιατί ως ενεργοί πολίτες και γονείς καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και δεν τις ανεχόμαστε», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις  11 Απριλίου και ημέρα Πέμπτη στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ της πόλης του Αγρινίου, ένας θεσμός που υπάρχει πολλά χρόνια και χρήζει πανελλήνιας αποδοχής, το 1o Γυμνάσιο ( Παπαστράτειο ) ανέβαζε την θεατρική παράστασή του στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.

Το Γυμνάσιο προσήλθε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. την Τρίτη πρωί στις 11 για την πρωινή παράσταση που θα παρουσιάζονταν από το θεατρικό τμήμα  για τους μαθητές του. Η επόμενη παράσταση ήταν στις 8 το βράδυ.

Προς μεγάλη έκπληξη των υπευθύνων καθηγητών παρατήρησαν ότι το ταβάνι έσταζε νερά με αποτέλεσμα να έχουν βραχεί τα καθίσματα του εξώστη και να υφίσταται κίνδυνος με τα καλώδια. Ο τεχνικός που ήρθε για να δει την ζημιά δεν είχε καμία οδηγία από τους υπευθύνους που να κοιτάξει ακριβώς.

Αυτό είχε ως επακόλουθο να πρέπει να αναβληθούν οι παραστάσεις του Γυμνασίου μας.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου  μας δημιουργούνται εύλογες απορίες. Οι οποίες είναι οι κάτωθι:

-Γιατί δεν ειδοποιήθηκε το Γυμνάσιο για την ζημιά που υπήρχε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ώστε να μην προβεί στην διαδικασία το Γυμνάσιο να χάσει διδακτικές ώρες και να μετακινηθεί σύσσωμο εκεί δίχως λόγο και αιτία;

-Γιατί δεν υπήρχε κάποιος υπεύθυνος ώστε να καθοδηγήσει τον τεχνικό για την ζημιά που υφίσταται;

– Ο αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι ήρθαν με καθυστέρηση και το μόνο που εισπράξαμε ήταν «Συμβαίνουν αυτά, να κάνετε την βραδινή παράσταση μόνο».

Κύριοι υπεύθυνοι όλο αυτό το καταδικάζουμε. Δεν μπορείτε να παίζετε με την ψυχολογία των παιδιών μας. Από τον Οκτώβριο έχουν δώσει όλο τους το είναι με πολλή δουλειά για να ανεβάσουν μια όμορφη παράσταση. Φανταστείτε λοιπόν να έρχεται εκείνη η ημέρα και να έρχονται αντιμέτωπα με αυτή την κατάσταση. Μόνο Απογοήτευση μπορούν να εισπράξουν.

Η απάντηση σας «Συμβαίνουν αυτά, να κάνετε την βραδινή παράσταση μόνο» μόνο σεβασμό δεν δείχνει σε ένα ιστορικό Γυμνάσιο του Αγρινίου, στους διδάσκοντες ,στους μαθητές και στους γονείς. Και κατ’ επέκταση στους δημότες της πόλης του Αγρινίου. Γιατί, αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο σχολείο. Και φανταστείτε να ήταν κάποιο σχολείο από κάποια άλλη πόλη. Τι  θα τους λέγατε? Ελάτε άλλη ημέρα ή ανεβάστε την παράσταση και ας είναι βρεγμένα όλα.

Και το βασικότερο συνέβη ό,τι συνέβη. Κανείς από τον Δήμο δεν έχει εμφανιστεί τουλάχιστον σήμερα το πρωί να ζητήσει μια Συγγνώμη για όλο αυτό που συνέβη.

Σκεφτείτε όλα αυτά που σας αναφέρουμε γιατί ως ενεργοί πολίτες και γονείς καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και δεν τις ανεχόμαστε».

dipethe nera (1)

dipethe nera (2)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button