ΑυτοδιοίκησηΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εργάνης (φωτο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των δρόμων περιμετρικά της πλατείας στις εργατικές κατοικίες στην Εργάνης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για παρεμβάσεις στις οδούς Αγγελάκη και Χαραλαμπίδη, οι οποίες εντάσσονται στο έργο της ολικής ανάπλασης της πλατείας στην Εργάνης με δημιουργία παιδικής χαράς και χώρους αναψυχής και πρασίνου.


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών που εκτελούνται:

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στο συγκεκριμένο χώρο με την ασφαλτόστρωση των περιμετρικών δρόμων. Πολύ σύντομα οι κάτοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν αλλά και να αθλούνται σε ένα σύγχρονο χώρο με πολύ πράσινο και μια παιδική χαρά. Ομορφαίνει μια μεγάλη γειτονιά με σημαντικά έργα».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Λίγο παρακάτω από την Εργάνης όμως, στο ρέμα Ρεμπελιά και επί της Εθνικής Ανεξαρτησίας, έχει αφεθεί όλη η περιοχή στο έλεος των χορταριών και δε γίνεται λόγος για την πλατεία, την παιδική χαρά που προβλέπεται και την ένωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button