Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: έως 16 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου τραπεζοκαθισμάτων

Με ανακοίνωση του ο δήμος Αγρινίου ενημερώνει τους καταστηματάρχες της περιοχής ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης για τη χορήγηση αδείας κοινόχρηστου χώρου παρατείνεται έως την Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

“Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους καταστηματάρχες ότι παρατείνεται, κατ’ εξαίρεση, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης για την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2020, έως την Δευτέρα 16 Μαρτίου, προκειμένου να ανταποκριθούν έγκαιρα όλοι οι επαγγελματίες.

Μετά από αυτή την προθεσμία, οι αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές και σε περίπτωση διαπίστωσης αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων, θα επιβάλλονται όλες οι νόμιμες κυρώσεις (διοικητικό πρόστιμο, απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων κλπ)”.

Ένα Σχόλιο

  1. Μόνο τραπεζοκαθίσματα?εδώ έχουν κάνει ολόκληρες κατασκευες .έχουν εξαπλωθεί με μόνιμες τέντες και κιόσκια.και δεν μιλάμε κάπου έξω από την πόλη αλλά μέσα κέντρο κέντρο στις πλατείες που έχουν κλειστει ολες πρέπει να φέρεις ολόκληρο γύρω για να περάσεις.ναι ωραία τα φτιάχνουν αλλά έως ένα σημείο.οχι όλη η πλατεία δικιά μας και κάνουμε τα στραβά μάτια.και ΧΑ ΧΑ ΧΑ.και σε ξέρω εσένα και σε ξέρω στον άλλον .η δημοτική αστυνομία δεν τα βλέπει αυτά δεν είναι υπεύθυνη γιαυτο.γιατι και για τα πάρκο μέτρα δεν βλέπω να κινούνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button