Αγρίνιο: Δύο τραύματα φέρει ο 25χρονος από την αιματηρή συμπλοκή- Εξονυχιστικές έρευνες των Αρχών

Αναστατωμένο το Αγρίνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του πάρκου.

Το σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από κατάστημα εστίασης, στην είσοδο της παιδικής χαράς, με δεκάδες πολίτες και παιδιά να παρακολουθούν εμβρόντητοι το θέαμα.


Ομάδα επτά νεαρών με δίκυκλα, που φέρεται να είναι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνεπλάκησαν με δυο νεαρά άτομα, που είναι οπαδοί Αθηναϊκής ομάδας, με αποτέλεσμα ένας από τους νεαρούς, 25 ετών, να δεχθεί δυο μαχαιριές στον μηρό.

Ο νεαρός είχε μεγάλη αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την Αστυνομία να κάνει εκτεταμένες αναζητήσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο τραυματίας δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο η διαδικασία έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα και σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό. Τραυματίας είναι και ο έτερος νεαρός που ήταν μαζί του, ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές. Οι έρευνες της Αστυνομίας τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί και τα επτά άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επτά δράστες εκ των οποίων μέχρι τώρα οι δύο συνελήφθησαν ο ένας 20 ετών και ο άλλος 30 ετών οι έρευνες συνεχίζονται
Παθοντες είναι δύο φέρουν τραύματα από μαχαίρι ο 25χρονος στο αριστερό μηρό και ο άλλος γεν 1989 επίσης τραυματίας αναζητείται για να εξεταστεί
Οι τέσσερις από τους δράστες κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει για νομοθεσία περί αθλητισμού

Ορισμένοι εξ αυτών φέρονται να  έχουν εμπλοκή σε παλαιότερα οπαδικά επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη του ενώ άλλοι έχουν απασχολήσει για άλλες ποινικές υποθέσεις.

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο συμπλοκή