Ροή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Αγρίνιο: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Συμβολική φωταγώγηση με κόκκινο χρώμα του κτιρίου του Δημοτικού Συμβουλίου

Η 1η  Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από τον ιό, τους τρόπους μετάδοσης, εξέτασης και πρόληψης αυτού.

Η συγκεκριμένη ημέρα θέλει να υπενθυμίσει ότι, η σωστή σεξουαλική συμπεριφορά και η λήψη των απαραιτήτων μέτρων όπως η χρήση προφυλακτικού είναι ο μοναδικός τρόπος αποφυγής μετάδοσης του ιού HIV.


Ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου και της ΜΟΘΕ του ΟΚΑΝΑ Αγρινίου σε συνεργασία με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών Δήμου Αγρινίου, οι οποίες είναι ενταγμένες στο Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας 2021-2027 (Δομή Σίτισης & Παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομές Αστέγων, Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών) και το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημοσίας Υγείας θα βρίσκονται στο χώρο της Πρώην Δημοτικής Λαχαναγοράς (Πλατεία Δημάδη), τις ώρες 10:00 – 13:00, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών μέσω της δωρεάν διανομής προφυλακτικών και έντυπου υλικού του συλλόγου οροθετικών «Θετική Φωνή» .

Την ίδια ημέρα και για τον ίδιο σκοπό, θα πραγματοποιηθεί συμβολική φωταγώγηση με κόκκινο χρώμα του κτιρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου (Πρώην Τράπεζα Ελλάδος), καταλήγει η σχετική ενημέρωση του  αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας & Δημοσίας Υγείας Κωνσταντίνου Καλαντζή.

 

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button