Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Διάνοιξη της οδού Πανεπιστήμιου ζητούν κάτοικοι της οδού Μάνου Κατράκη από την Περιφέρεια

Με έγγραφο αίτημά τους

Με αφορμή τα έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην είσοδο του Αγρινίου, στην Εθνική Οδό, κάτοικοι της Μάνου Κατράκη κατέθεσαν εγγράφως στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων καθώς και στον  Περιφερειάρχη αίτημα διάνοιξης της οδού Πανεπιστημίου από την Εθνική Οδό, «σε περίπτωση που η περιφέρεια δεν έχει την ανάλογη ενημέρωση από πλευράς δήμου», όπως υπογραμμίζουν.

«Το αίτημά μας αναφέρεται στην διάνοιξη της οδού Πανεπιστημίου από την Εθνική Οδό, έτσι ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν αυτά που έχει δεσμευτεί δημόσια ο κ. Δήμαρχος, μιας και για μας αποτελούν έργα ζωτικής σημασίας, ποιότητας ζωής και ασφάλειας», αναφέρουν στη συνέχεια.

Το αίτημα (με αρ. Πρωτ.  ΠΔΕ / ΓΑΥΕ/162781/616  15/06/2021):  

Προς


Αντιπεριφερειάρχη Μαυρομάτη Αθανάσιο

Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων

Κοιν. Περιφερειάρχη

Κύριοι,

Κατόπιν ενεργειών μας προς τον Δήμαρχο Αγρινίου για την εξέλιξη της κατάστασης που επικρατεί στο δρόμο της οδού Μάνου Κατράκη, όσον αφορά την επικινδυνότητα που ταλανίζει τους κατοίκους της εδώ και χρόνια, ενημερωθήκαμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί με την κατασκευή του κόμβου (που έχει ήδη ξεκινήσει) καθώς και με το άνοιγμα της Πανεπιστημίου επί της Εθνικής Οδού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομάτης σε κατ’ ιδίαν επικοινωνία που είχε γίνει προ μηνών, μας είχε δηλώσει ότι προτίθεται να ενεργήσει κατόπιν συνεννοήσεως και υποδείξεως από τον Δήμο. Προκειμένου λοιπόν να μην πέσουμε θύματα κακής συνεννοήσεως μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, εμείς οι κάτοικοι της πολυπαθούς οδού και πολίτες της Δυτικής Περιφέρειας, σας καταθέτουμε και εγγράφως το αίτημα μας, όπου είναι η διάνοιξη της οδού Πανεπιστημίου από την Εθνική Οδό επί ευκαιρίας των έργων που έχετε ήδη εξαγγείλει και ήδη πραγματοποιούνται, ώστε να μπορεί να πράξει και ο Δήμος αυτά που δημόσια ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, πλέον η ποιότητα ζωής μας και πρωτίστως η ασφάλεια των οικογενειών μας βρίσκεται στα χέρια σας, γι’ αυτό και αναμένουμε και την έγγραφη δέσμευσή σας.

Με εκτίμηση,

Οι κάτοικοι της Μάνου Κατράκη

*Φωτογραφία αρχείου

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button