ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Διακρίθηκε σε διαγωνισμό ζωγραφικής μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης

Την Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022, η μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, Σιατή Ελπίδα, απέσπασε το τρίτο βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας RIVERVIEW PROJECT σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Αγρινίου συνδιοργάνωσαν έκθεση μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα «Περιβάλλον – Βλέπω, Ακούω, Αισθάνομαι, Προστατεύω».


Το θέμα του διαγωνισμού ήταν να ζωγραφίσουν οι μαθητές ένα τοπίο που έχει χαραχθεί στη μνήμη τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην έχει αλλοιωθεί από την ανθρώπινη παρέμβαση και απερισκεψία.

Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου και την προλόγισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου, κα. Μαρία Παπαγεωργίου.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη μαθήτρια για το βραβείο της αλλά και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για τον χρόνο που αφιέρωσαν και γιατί κατάφεραν να υποτυπώσουν όλη τους την ευαισθησία στις δημιουργίες τους και να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button