ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Εσπερίδα του Πανεπιστημίου Πατρών για την αειφορική γεωργία

Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα ενεργοποιήσει από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά το Προπτυχιακό Πρόγραμμα «Αειφορική Γεωργία» στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας, πραγματοποιεί Εσπερίδα με στόχο την ενημέρωση σε θέματα γεωργίας, καθώς και στη συμβολή των νέων αποφοίτων – γεωπόνων στην αειφορική γεωργία, με στόχο να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Υπαίθρου.


Η εκδήλωση θα είναι με φυσική παρουσία στους χώρους του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο (Αμφιθέατρο Κεντρικού Κτιρίου, Γ. Σεφέρη 2), την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα: 6.00μ.μ. και με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω του συνδέσμου: https://upatras-gr.zoom.us/j/92064136509

Διακεκριμένοι Έλληνες του Εξωτερικού που υπηρετούν σε μεγάλους οργανισμούς ή γνωστά εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα θα καταθέσουν την προσωπικής τους άποψη.

Μπορείτε να αναζητήσετε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/enimerotiki-esperida-me-thema-aeiforiki-georgia-16-3-2022/

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button