ΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Χόρεψαν για τον… διαβήτη (φωτο)

Υπαίθρια εκδήλωση στον πεζόδρομο της Βότση από τον Σύλλογο Διαβητικών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΓΛΥΚΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, στις 14 Νοέμβρη 2023 ο σύλλογος Διαβητικών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΓΛΥΚΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία υπαίθρια εκδήλωση στον πεζόδρομο της οδού Βότση, υπό την στήριξη του Δήμου Αγρινίου και σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας.

Οι χορευτές του Παγκρήτιου Συλλόγου χόρεψαν προσπαθώντας να κρατήσουν σε ισορροπία ένα γαλάζιο μπαλόνι προσομοιάζοντας έτσι την ισορροπία που πρέπει να έχει ένα άτομο με διαβήτη στην καθημερινότητα του. Επίσης έγιναν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε όποιον το επιθυμούσε από εξειδικευμένα άτομα.


Τέλος ο Δήμος Αγρινίου συμβολικά για την Παγκόσμια Ημέρα, φώτισε με το γαλάζιο χρώμα του διαβήτη το κτήριο του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην
Τράπεζα της Ελλάδος).

glykia oikogeneia votsi (9)

Σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος Διαβητικών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΓΛΥΚΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» αναφέρει ακόμη τα εξής:

«Η εκδήλωση μας είχε πολύ κέφι, χορό και χαμόγελα! Από τα βάθη της καρδιάς μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παγκρήτιο Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας για την άμεση και με πολύ χαρά αποδοχή του στην πρόσκληση μας.

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Αγρινίου για την συνεχή αρωγήτου στον σύλλογό μας από την ίδρυση του. Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του και τα ένθερμα και υποστηρικτικά σχόλια του για την δράση μας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη και την προβολή της δράσης μας.

Τέλος από καρδιάς ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μίλτο Ζαμπάρα και τον αντιδήμαρχο
Κωνσταντίνο Ζώη για την αμέριστη και συνεχή υποστήριξη τους στο έργο μας.

Ο διαβήτης είναι δίπλα μας, δεν ντρεπόμαστε και δεν «κοκκινίζουμε» για αυτόν, επιλέγουμε την συνεχή γνώση, την επικαιροποιημένη ενημέρωση και την εξωστρέφεια και ο σύλλογό μας θα συμβάλλει πάντα τα μέγιστα».

glykia oikogeneia votsi (2)

glykia oikogeneia votsi (3)

glykia oikogeneia votsi (4)

glykia oikogeneia votsi (5)

glykia oikogeneia votsi (6)

glykia oikogeneia votsi (7)

glykia oikogeneia votsi (8)

glykia oikogeneia votsi (9)

glykia oikogeneia votsi (1)

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button